b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : F. Fognini – R. Bautista

Fognini a mérkőzés favoritja, de spanyol ellenfelét semmilyen körülmények között sem szabad leírni, hiszen óriási küzdő. (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Ma ismét egy teniszmérkőzéssel készültem a “gold” részlegbe, illetve felhívnám a figyelmet az ingyenesen megosztott prémium tartalmunkra is, amelyet a Bajnokok Ligája döntőjével kapcsolatban osztottam meg!


I F. Fognini – R. Bautista I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Fognini fantasztikusan teniszezik salakborításon, míg a mai ellenfele óriási küzdő és a végletekig tud harcolni, illetve életben tudja tartani ezáltal az esélyeit.

Fognini a mérkőzés favoritja, de spanyol ellenfelét semmilyen körülmények között sem szabad leírni, hiszen óriási küzdő. (Fotó : Getty Images)

Ami számomra meglepő ezen a mérkőzésen, hogy a favorizált opcióra ismételten egy viszonylagosan elfogadható szorzót kaptunk, amelyet hiba lenne nem kihasználni az 5 egységes tétünkkel. Ami azt illeti, ezen a mérkőzésen nagy adok-kapok alakulhat ki. Egyrészről Fognini remekül játszik a Roland Garroson, míg Bautista eddig mindkét meccsét 3-0-val abszolválta. A salakborítás az Fognini terepe, de ahogy már a fentiekben is említettem a spanyol riválisa hatalmas küzdő. Nagy érték lehet az game over opcióban is, viszont kiindulva a tegnapi mérkőzésből, ahol feladta a mérkőzést Busta én nem megyek már bele ezekbe az opciókba. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy ismét már két szett után zöldül a tippem.

F. Fognini – R. Bautista (11:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,54 “A” kategória Tét : 5 egység
Tipp : Nem (Egyenes szettekben nyer? -Bet365)
odds:1,57

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: