b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ezt a tippet küldjük csatába a Medvedev-Otte párharcon!

Medvedev remek formának örvend! (Fotó: Getty Images)

Elődöntőket rendeznek szombaton Halleban és az első mérkőzésen a világranglista első helyezett Medvedev, illetve Otte mérkőzik meg egymással.

A német teniszezőről már több beharangozó ajánlást is készítettünk és kivétel nélkül sikerült nyernünk Otte favorizálásával. Ezen a taktikán pedig ma sem változtatnánk. Noha a világranglista első helyezett Medvedev fog farkasszemet nézni a némettel, ám nem gondolnánk azt, hogy az eddig füves borításon brillírozó német játékát ez befolyásolná. Egyrészt teljes tétnélküliségben léphet ma pályára, másrészt a közönség ismét mellette lesz és azért ezt láthattuk már Basilashvili és Khachanov ellen is, hogy ebből rendre képes erőt gyűjteni Otte. Medvedev eddig remekül teljesített a mérkőzésein, egyetlen egy veresége van, de ettől eltekintve minden meccsét hiba nélkül hozta és rendre 2-0-ra tudott nyerni az ellenfelekkel szemben. 

Otte fantasztikus formában játszott Stuttgartban és Halléban is! (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
D. Medvedev  2022-ben 7 alkalommal lépett füvön pályára és 6-szor nyerni tudott.
O. Otte  2022-ben 6 alkalommal lépett füvön pályára és 5-ször nyerni tudott.

Az egyedüli kérdés a mai mérkőzésen, hogy Medvedev mennyire tud higgadt maradni. Ugyanis az orosz nem kedveli az olyan helyzetet, amikor a közönség ellene van és ma pedig ez lesz a helyzet. Igaz, hogy sokszor ezt képes jól kezelni a jelenlegi világelső, de több olyan alkalmat is láthattunk már a pályafutása során, amikor Medvedev leginkább a közönséggel, mintsem az ellenfelével és játékával foglalkozott volna. Nehéz párhuzamot vonni a két teniszező között, hiszen Otte egy erős középszint, már ha lehet így fogalmazni, míg az orosz igazából évek óta az élmezőnyben helyezkedik el. Ettől eltekintve Otte már többször is bizonyított és érdemes visszagondolni a Berrettini elleni meccsére, ahol kétszer is rövidítésre kényszerítette a tavalyai Wimbeldon döntőt játszó olaszt. Stuttgartban és Halleban is végig magabiztosan játszott, ráadásul egy-egy szettet rendre sikerül a németnek úgy alakítani, hogy az szoros legyen. Úgyhogy mi bízunk benne, hogy ma is így lesz és Medvedev az egyik szettben egy kicsit elveszíti a fókuszt és ebből adódóan mi úgy gondoljuk, hogy a mai találkozón 21.5 játék felett fognak zárni a teniszezők. 

Tipp: 21.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: