b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ezt a tippet hiba lenne kihagyni Berrettini meccsén!

Berrettini 2022-ben még veretlen füves borításon!

Stuttgartban tornát nyert Berrettini és Londonban immáron a negyeddöntőben lép pályára, ahol az ellenfele az amerikai Tommy Paul lesz.

Az olasz teniszező már az előző szezonban is felhívta magára a figyelmet füves borításon, ugyanis Wimbledonban a döntőig menetelt, ahol Djokovic ellen szenvedett végül vereséget. Idén pedig ugyanazt a magabiztos teniszt láthatjuk Berrettinitől és lényegében, ha képes végig koncentrált maradni, akkor ma egyfajta ujjgyakorlat jöhet számára. Ugyanis Paul nem igazán kedveli a füves borítást és kimagasló eredményeket sem tudunk esetében felsorolni. Persze a 2022-es szezonban nem teljesít rosszul. Noha az első füves tornáján egyből kiesett, ám itt Londonban, Shapovalov és Wawrinka ellen is sikerült neki kiharcolni a továbbjutást. 

Tommy Paul az előző két fordulóban Wawrinka és Shapovalov ellen is nyerni tudott. (Fotó: Getty Images)
Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:
T. Paul  2022-ben 3 alkalommal lépett füvön pályára és 2-szer nyerni tudott.
M. Berrettini  2022-ben 6 alkalommal lépett füvön pályára és mindig nyert.

Mi úgy gondoljuk, hogy a mai találkozó egyértelműen Berrettininek kedvez. Az olasz remekül mozog füves borításon és idén ténylegesen ugyanazt a kiegyensúlyozott, egyben magabiztos teniszt hozza, amit láthattunk tőle az előző évben is. Paul-t persze nem írjuk le, ráadásul az amerikainak kedvezhet az a tényező is, hogy az olasz riválisa tíz nap leforgása alatt a hetedik mérkőzésére készül. Viszont mindenképp biztató számunkra az, hogy Berrettini a tegnapi mérkőzése után elmondta, hogy nagyon fittnek érzi magát és örül neki, hogy ilyen módon tud felkészülni Wimbledonra. Egy szó, mint száz, ha Berrettini ügyel az adogatójátékára és a fogadójátékában ugyanazt hozza, mint az előző napokban, akkor szerintünk két szettben verni fogja a mai riválisát. A fogadóirodák favoritként kezelik az olaszt, ennek ellenére a hendikep piacon kaptunk egy nagyon kedvező line-t, ami akár három szettben is nyerhet. Úgyhogy mi élünk a kínálkozó lehetőséggel és a Berrettini -2.5 hendikep opcióra kötünk fogadást!

Tipp: M. Berrettini -2.5 (Hendikep)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: