b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Ezt a tippet hiba lenne kihagyni! – A. Bublik-T. Fritz

Bublik idén kiváló eredményeket ért el füves borításon. (Fotó: Getty Images)

Az eastbourne-i negyeddöntőben A. Bublik és T. Fritz méri össze erejét!

Elég nehéz megmondani, hogy ki fogja kiharcolni a továbbjutást, ugyanis mindkét teniszező közel azonos teljesítményt képes nyújtani füves borításon és ebből adódóan szinte borítékolható egy végletekig kiélezett mérkőzés. A. Bublik jóval több mérkőzést játszott idén füves borításon, mint riválisa, hiszen a kazah teniszező immáron a harmadik tornáján vesz részt. Stuttgartban kezdett, ahol Kudla ellen nagyon magabiztos győzelmet ért el, majd Murray ellen nem jött ki számára a lépés. Aztán jött a londoni ATP, ahol Musetti ellen ismét könnyed siker jött össze, ám Cilic ellen megint nem jött ki a lépés a kazah számára. Viszont itt Eastbourne-ben, az első fordulóban Tiafoe, míg az előző körben Millman ellen ért el győzelmet a kazah. Fritz eddig nem nyújtott túlzottan meggyőző játékot, de az előző körben Monteiro ellen már jóval összeszedettebb volt, mint az azt megelőző tornákon.

Fritz képes meglepetéseket okozni, vajon ma is megteszi ezt? (Fotó : Getty Images)

Ahogy már a felvezetőben is említettük, egy nagyon szoros párharcra számítunk. Ettől eltekintve Bublik formája jóval meggyőzőbb, mint az amerikai riválisáé.  Bublik az előző körökben nagyon magabiztosan játszott és azért láthattuk a vesztes mérkőzésein is, hogy rendre képes volt egy-egy szettet szorossá tenni. Ami szintén pozitívum lehet a kazah számára, hogy T. Fritz még nem nyert ellene kemény borításon, pedig már háromszor is megmérkőztek egymással. Fritz játéka persze sokat javult az előző időszakban és ha képes fejben is erős maradni az amerikai, akkor könnyedén megnehezítheti Bublik dolgát. Ettől eltekintve mi Bublik győzelmét tartjuk reálisnak, viszont számítunk egy Tie Breakre is a mérkőzésen. Úgyhogy Bublik összesített játékait favorizáljuk és az over opcióra fogadunk!

Tipp: 12.5 felett (A. Bublik – Összesített játékok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: