b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Erre fogadunk Nadal idei első salak meccsén!

2022-ben fantasztikus eredményeket ért el Nadal. Vajon ma milyen formában lesz a spanyol teniszező? (Fotó : Getty Images)

Hazai környezetben tér vissza R. Nadal sérüléséből és rögtön egy remek formában lévő Kecmanovic lesz az ellenfele.

Kíváncsian várjuk ezt a találkozót is, ugyanis Nadal 2022-ben fantasztikus teljesítményt nyújtott és kemény borításon szinte minden tornát megnyert amin elindult, most pedig kedvenc borításán léphet pályára. Viszont ez a megfeszített tempó okozta a “vesztét” is a spanyol klasszisnak, hiszen Indian Wells-ben megsérült és több, mint egy hónapot hagyott ki ennek köszönhetően. Nadal sérülése elég komolynak volt mondható, hiszen bordatörést szenvedett és ennek köszönhetően légzési nehézségei adódtak. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a spanyol teniszező hetekig normál edzéseket sem tudott ebből a sérülésből adódóan végezni, úgyhogy korántsem biztos az, hogy ekkora favorit a mai találkozón Nadal. A fogadóirodák szorzói alapján ugyanis toronymagas esélyese a mai találkozónak Nadal, ám emlékezhetünk N. Djokovic visszatérésére is egy hosszabb kihagyás után, amikor a szerb játékos sem találta meg igazán a játékát és ki is kapott. Erre egyébként utalt Nadal a tornát megelőző interjúiban is és elmondta, hogy nem érzi magát 100%-os formában, sokszor fáradt és még mindig vannak hullámvölgyei, ami bizony a remek formában lévő Kecmanovic ellen nem túlzottan jó előjel. A szerb teniszező idén tizennyolc mérkőzést játszott már salakon és mindössze öt vereséget gyűjtött.

Kecmanovic remek formában és egyértelmű célja, hogy év végén a top20-ba kerüljön. (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-R. Nadal 2022-ben még nem lépett pályára salakon.
-M. Kecmanovic 2022-ben 18 alkalommal lépett salakon pályára és tizenháromszor nyerni tudott.

2022.05.04. 16:00

Teljesen irreális az amit a fogadóirodák várnak a mérkőzéstől. Ne felejtsük el, hogy R. Nadal több, mint egy hónapot hagyott ki és ebből közel két hetet tudott csak teljes értékűen edzeni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a bordatörés által okozott légzési nehézségek egy-egy rosszabb mozdulatot követően ismét jelentkezhetnek, tehát Nadal játékában benne lehet ez a tényező, hogy egy hosszabb mérkőzésnél fáradtabb lesz a megszokottnál és ebből adódóan több hibát fog elkövetni. Említette ő is, hogy nincs 100%-os formában, hullámvölgyei vannak a hosszabb játékok során és ezt szerintünk Kemanovic ki fogja használni. A szerb teniszező élete formájában, salakon szinte minden ellenfele ellen képes volt nyerni egy szettet legalább. Ugye Belgrádban találkozott már a jobb formába kerülő Djokoval is és az ő dolgát is megnehezítette. Ahogy említettük már a felvezetőben a fogadóirodák ugyanígy indítottak a szerb esetében is, aztán óriási meglepetésre kikapott, ez pedig szerintünk ma is reális lehet. Úgyhogy mi M. Kecmanovic játékaira fogadunk és a kínálat 8.5-es line, akár két vesztes szettben is lejöhet! Ennél kedvezőbb opciót ilyen feltételek mellett nem találunk ezen a meccsen, úgyhogy kérdés nélkül fogadunk a szerbre.

Tipp: 8.5 felett (M. Kecmanovic megnyert játékok)
odds: 1.80

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: