b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Egy amerikai párharcra fogadunk Spanyolországban!

Giron idén három tornán vett részt füves borításon. (Fotó: Getty Images)

Szerdán folytatódik Mallorcában az ATP torna, ahol kora délután két amerikai teniszező M. Giron és M. McDonald méri össze erejét!

Összességében egy nagyon nehezen megtippelhető mérkőzésről beszélünk, hiszen közel azonos képességű teniszezők fognak ma találkozni egymással, akik ráadásul igencsak jól ismerik egymást. M. Giron jelenleg a 67. a világranglistán, míg riválisa az 52. pozíción áll. A teniszezők idén már több alkalommal is pályára léptek füves borításon. M. Giron Németországban kezdett, ahol Stuttgartban Struff ellen 2-1-es vereséget szenvedett, majd Halléban Auger-Aliassime ellen bukott döntő szettben. Aztán a spanyolországi bemutatkozás elég jól sikerült, hiszen nagy meglepetésre az előző körben három szettben kiejtette a holland Van de Zandschulpot az amerikai teniszező. McDonald jóval egyszerűbb sorsolást kapott az elmúlt hetekben és ő egy mérkőzéssel többet is játszott honfitársánál, hiszen Hollandiában hangolt a füves szezonra. A holland tornán Ivashka ellen kapott ki három szettben McDonald, azt követően pedig Halléban gyűjtött be egy győzelmet, ám őt is a kanadai Auger-Aliassime búcsúztatta a második fordulóban. Mallorcában McDonald is jól kezdett és J. Sousa ellen 2-1-re nyerni tudott.

McDonald jelenleg az 52. helyen áll az ATP világranglistán. (Fotó: Getty Images)

Mi egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk, ugyanis mindkét játékos hasonló stílust képvisel és a helyezésüket látva nagyjából hasonló szinten is vannak. Giron előző mérkőzése számunkra mindenképp mérvadó, hiszen a holland riválisa ellen elért győzelem, azért nem volt várható. Annyi biztos, hogy Giron nagyon szívós és nem a véletlen műve, hogy az eddigi füves mérkőzésein rendre képes volt legalább egy szettet nyerni a riválisai ellen. McDonald leginkább a szerváiban bízhat, hiszen ha képes magas százalékban beütni az első szervákat, akkor Giront megverheti. Ettől eltekintve mi itt egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk, bőven reális lehet az, hogy egy rövidítést is fog hozni az egyik szett, de azon sem lepődnénk meg, ha döntő szettben zárnának a felek. A fogadóirodák által kínált összesített játékok piacán egy kedvező határt kaptunk, ugyanis a 22.5 feletti opcióra köthetünk fogadást. Ez pedig számunkra egy remek ajánlat és nem is hagyjuk ki ezt a lehetőséget!

Tipp: 22.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.80

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: