ATP Doha: T. Berdych – P.H. Herbert ötlatadó

Ötletadó rovatunk januárban sem maradhat el, előző hónapban közel 90%-s mutatóval zártak az ötletadó ajánlásaink és most is hasonló célokkal indítanánk az év első hónapját! Elsőként egy teniszmérkőzésre gondoltunk, ami Dohában (Katar) kerül megrendezésre!


I T. Berdych – P.H. Herbert I

2019-től partnercég ajánlásaival dolgozunk és ezt a találkozót 64,78%-s eséllyel kaptuk kézhez. Az indoklás pedig a következő lenne, gyakorlatilag mindkét teniszező remekül adogat, ám fogadásban gyengébbek és verhetőek. Ezért akár a Tie Break, de akár a 3 szett sem elképzelhetetlen. Herbert még nem veszített adogatást a tornán, ami fantasztikus mutató, ezért a 22,5 game feletti opcióban van érték, amire 1,72-s szorzóért érdemes fogadást kötni.

Statisztikák alapján bőven esélyes lehet a megosztott ötletadó ajánlás és várhatóan egyik fél sem a fogadó játékokból fog előnyt szerezni!

T. Berdych – P.H. Herbert (16:30)

Tipp:Több, mint 22,5 game (Gamek száma) odds: 1,72 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.