b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : D. Thiem – S. Querrey

Thiem 2022-ben már több alkalommal is pályára lépett, ám egyetlen egy győzelmet tudott csak felmutatni a sérülését követően. (Fotó: Getty Images)

A Wimbledoni tornát nyereséggel kezdtük és most is hasonló eredményekkel szeretném folytatni. A prémium elemzések esetében a női VB mérkőzés után két teniszelemzéssel készültem.


I D. Thiem – S. Querrey I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Thiem a 4. helyezett, míg Querrey 65. helyezett az ATP ranglistán.

Papíron Thiem az erősebb, viszont idén még nem játszott füves borításon. Mindenképp egy szoros találkozóra van kilátás. (Fotó : Amelie Laurin / FFT)

A találkozón számomra az egyedüli kiindulóalap, hogy az amerikai teniszező igencsak jól mozog a füves borításon. Thiem kimerültség miatt, csak egyszer lépett eddig idén füves borításra, akkor is egy bemutató mérkőzés keretei között. Querrey idén 4:1-s mutatóval rendelkezik füvön, ami igencsak jónak mondható, illetve előző években is egy-egy szezont elvétve döntő többségben pozitív mérleggel zárt a teniszező. Egy szó, mint száz Thiem ugyan pihentebb lehet, de semmiképp sem jó kiindulópont az ő szempontjából, hogy még nem játszott tétmérkőzést füves borításon. Querrey jól mozog, pontos szervái vannak és fogadóként is igencsak veszélyesnek mondható. Úgyhogy bízom benne, hogy megszorítja osztrák riválisát és mindkét játékos fog nyerni egy-egy szettet.Fontos kiemelnem, hogy a torna első fordulójában ne kockáztasson senki se nagy összegeket és ennek tudatában én is alacsony besorolással ajánlom ezt a biztonságosnak vélt opciót!

D. Thiem – S. Querrey (13:30)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,50 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: