b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : D. Thiem – R. Nadal

Vajon az osztrák kiválóság ma is simán nyerni tud, vagy Khachanov megnehezíti a dolgát? (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros fináléjába Thiem és Nadal fog egymással megmérkőzni. A spanyol döntőbe kerülése nem meglepetés, viszont Thiemé annál inkább. Az osztrák teniszező remek formában van, ráadásul egyre jobban teniszezik és folyamatosan fejlődik a játéka.


I D. Thiem – R. Nadal I

 

A mérkőzésen nem számítok nagy meglepetésre. Véleményem szerint Nadal egyértelmű esélyese ennek a mérkőzésnek. Thiem számára rosszul jöhet az, hogy tegnap még játszania kellett, ráadásul nem sikerült lezárnia a mérkőzést 4 szettbe és megizzadt Djokovic ellen. Nadal ezzel ellentétben szó szerint végigverte a mezőnyt, ráadásul 1 napos előnye van a mai riválisával szemben. Amiben biztos vagyok, ha már Thiem eddig eljutott, főleg ezzel a mostani képességével nem fogja sem fejben, sem testben feladni ezt a meccset. Nagyon nagy hátrányból indul, de remélem, hogy felszívja magát és ő is hasonló stílust fog hozni a találkozón, amit eddig láthattunk tőle.

Amit biztosra veszek, hogy Thiem fejben összeszedett lesz és képes lesz a tegnapihoz hasonló szintet hozni. Ha így lesz, akkor nem lesz egyszerű dolga Nadalnak. A spanyol teniszező ugyan az egész tornán eddig egy szettet veszített, viszont nagyon, de nagyon meglepő lenne, ha a döntőt is hibátlanul tudná abszolválni, főleg a mostani Thiem ellen.

Vajon az osztrák kiválóság ma képes lesz hozni a tornán látottakat, vagy a tegnapi Djkokovic elleni mérkőzés sokat kivett belőle? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz Nadalra ajánlok fogadást, viszont bízom abban a tényezőben, hogy Thiem megnehezíti a spanyol dolgát és képes lesz legalább egy szettet nyerni. Nadal ugyan az egyik legjobb, ha nem a legjobb salakon. Viszont látva Federer elleni meccsét, több alkalommal is sebezhető volt, csak a svájci riválisa nem élt a lehetőségekkel. Thiem ennél jóval kíméletlenebb lesz, ezt láthattuk Djokovic elleni mérkőzésén is. Nagyon remélem, hogy nem vett ki sokat a tegnapi meccs Thiemből, márpedig, ha ez így van akkor itt egy izgalmas mérkőzést láthatunk. Úgyhogy arra ajánlok fogadást, hogy Nadal nyer és mindkét játékos nyer egy-egy szettet!

D. Thiem – R. Nadal (15:00)
Tipp: R. Nadal és Igen (Mérkőzés eredménye + mindkét játékos nyer egy szettet) odds: 2,10 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: