b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : D. Thiem – K. Khachanov

Vajon az osztrák kiválóság ma is simán nyerni tud, vagy Khachanov megnehezíti a dolgát? (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. Egy teniszmérkőzéssel készültem ma a “prémium” részlegbe, ahol ismét egy igencsak magas szorzóval ellátott opcióval készültem


I D. Thiem – K. Khachanov I

 

A találkozó nagy meglepetés az orosz fiatal teljesítménye, hiszen köztudott, hogy remek adogatójátékos, de ez a borítás számára nem a legmegfelelőbb. Ennek ellenére nagyon magabiztosan mozog eddig a Roland Garroson, kiváló és nagyon erős szervái vannak és nagy meglepetésre az előző fordulóban kiejtette az argentin Del Potrot 3-1-s mérkőzésen. A mai ellenfele az osztrák kiválóság Thiem lesz, aki stílusa, mentalitása egyre jobban hasonlít Djokovicéhoz. Ez annyit tesz, hogy látható, hogy teljesen ki tud kapcsolni és a régen látott “hiszti és idegrohamok” már nem szerepelnek a játékos játékában. Higgadtan kezeli az elrontott szervákat, bréklabdákat és így tovább, úgyhogy óriási fejlődés látható az osztrák kiválóságon. Ez egyrészről érthető is, hiszen már az ATP 4. helyezett, példát kell mutatnia és, ha megnézi az első három helyezettet, akkor rájuk kell hasonlítani, ha egyszer az ő magasságukig el akar érni.

Számomra ez az egyik biztató tényező, hogy Khachanov Del Potro ellen iszonyatosan jól játszott. Nagyon magabiztos, ráadásul egyre jobban szokja a salakborítást. A szerváit egyre többször tudja kamatoztatni a 2 méteres teniszező. A magassága és ereje ezáltal adott az adogatójátékra és igencsak kellemetlen minden egyes ellenfél számára az ő adogatójátéka.

Vajon az osztrák kiválóság ma is simán nyerni tud, vagy Khachanov megnehezíti a dolgát? (Fotó : Getty Images)

Thiem is nagyon magabiztos, remekül játszik a tornán és véleményem szerint ma egyértelműen ő az esélyese a mérkőzésnek. Én ellentétben a fogadóirodákkal egy izgalmas mérkőzésre számítok, ahol 3-1,3-2-s eredményt tudok leginkább elképzelni. A 4 szettet tartom egyébként a reális opciónak és szerintem tegnap a Federer mérkőzéshez hasonlóan, ma ismét van érték abban a lehetőségben, hogy itt ma a két játékos egy-egy szettet nyerni fog, viszont Thiem lesz a győztes. Erre ajánlok fogadást, a szorzó a tegnapival megegyező, az-az 2,50. A biztosabb opciót keresőknek tudom ajánlani a 3,5 szett over opciót, avagy bet365-n az egyenes szettekben nyer?  – Nem lehetőséget. Remélem, hogy ma is egy izgalmas mérkőzést láthatunk és nem lesz egy sima 3-0-s mérkőzés. Ami biztató tényező lehet, hogy Thiem 4 mérkőzésén 3 alkalommal 3-1-s sikerrel zárt, tehát 1 szettet szinte minden egyes mérkőzésén bukott az osztrák teniszező.

D. Thiem – K. Khachanov (15:30)
Tipp: D. Thiem és Igen (Mérkőzés eredménye + mindkét játékos nyer egy szettet) odds: 2,50 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: