b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : D. Koepfer – F. Krajinovic

Kopefer akár meglepetést is okozhat! (Fotó : Getty Images)

A harmadik prémium elemzés esetében, egy izgalmas mérkőzésre számítok, hiszen Koepfer fantasztikusan játszik füves borításon, míg szerb riválisa két alkalommal lépett idén pályára.


I D. Koepfer – F. Krajinovic I

 

A két játékos nem is olyan rég találkozott egymással, akkor 2-1-re nyert Krajinovic. Persze ez nem kiinduló alap, hiszen más borításon játszottak a felek. Most viszont teljesen más lehet a forgatókönyv, hiszen a német teniszező kiválóan játszik füves borításon, ráadásul nem is olyan rég tornát is nyert Ilkleyben.

A fogadóirodák szorzói alapján Krajinovic az esélyesebb, ami a helyezéseket látva nem is olyan meglepő, viszont Koepfer kiválóan mozog füvön, többször gyors szerváinak köszönhetően magabiztosan hozza az adogatásait.

Koepfer akár meglepetést is okozhat! (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz Koepfer kiváló mutatóval rendelkezik füvön, eddig nem okozott csalódást és ugyan top 100-on kívüli teniszezőröl beszélünk, mindenképp remek kiindulóalap esetében, hogy tornát nyert. Úgyhogy bizakodó vagyok és én egy 4-5 szettes mérkőzésre számítok, ahol egy over opcióval készültem. A találkozón akár Tie Break is kialakulhat, hiszen mindkét teniszező jól adogat.

D. Koepfer – F. Krajinovic (15:00)

Tipp: Több, mint 40,5 game (Összesített játékokodds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: