b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : D. Koepfer – D. Schwartzman

Kopefer akár meglepetést is okozhat! (Fotó : Getty Images)

A Wimbledoni tornán továbbra is nyereséggel állunk, hiszen az első két napon sikerült profittal zárnunk. A prémium elemzések esetében két mérkőzéssel készültem és elsőként egy már ismerős teniszező mellett tettem le a voksom!


I D. Koepfer – D. Schwartzman I

 

A mérkőzésen egy olyan opciót osztok meg, amelyet lényegében az online fogadóirodákban tud mindenki megfogadni. A fogadóirodák alatt gondolok az Unibet és a Bet365 oldalakra. Ami a fogadást illeti egy opció tetszett meg ezen a mérkőzésen, méghozzá az, hogy ez a két játékos ma egy-egy szettet biztosan nyerni fog, ezzel pedig 4-5 szettbe torkolló mérkőzést láthatunk. Ezt az opciót Unibeten egy az egyben megtalálod, hiszen a 3,5 szett feletti opcióra köthetsz fogadást. Míg Bet365-n a következőképpen találod meg a fogadást.

Tenisz menü (Itt görgess le a következőig) – “Szett” (Ha pedig megvan, válaszd ki a következőt) – “Egyenes szettekben nyer?”

Ha megvan kattints rá és itt kijönnek a mai mérkőzések. A lényeg az, hogy itt arra kötünk fogadást, ha az Igenre nyomsz, hogy 3-0, vagy 0-3 lesz a meccs. Ha pedig a Nemre, akkor 3-1, 3-2, vagy épp ez fordítva, tehát a teniszezők nyernek legalább egy-egy szettet. Ha nem érthető írj és segítek elmagyarázom érthetőbben.

Koepfer előző mérkőzésén meglepetésre nyert és a 130. helyezett német játékos megnehezítheti ma is az argentin ellenfele dolgát is.

Kopefer akár meglepetést is okozhat! (Fotó : Getty Images)

A mérkőzés előtt érdemes leszögezni, hogy Koepfer nem leírható füves borításon. A kezdeti szorzók már csökkentek is ennek megfelelően és 3,00-ról már 2,75-re esett a német szorzója. Ami szintén biztató tényező, hogy Koepfer Krajinovic ellen is letette a névjegyét és 3-1-s összesítéssel jutott tovább a legjobb 32-be. Schwartzman Ebden ellen egy szettet bukva nyerni tudott, ám elmondható az argentin játékosról, hogy a füves borítás nem a kedvenc terepe. Egy szó, mint száz Koepfer jól mozog füvön, míg Schwartzman szettet is bukott nem egyszer már idén ezen a borításon. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy a fiatal német hoz legalább egy szettet!

D. Koepfer – D. Schwartzman (17:00)
Tipp: 3,5 szett felett (Szett összesített – Unibet) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység
Tipp: Nem (Egyenes szettekben nyer? – Bet365) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: