b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : D. Goffin – F. Verdasco

Goffin remekül játszik kemény borításon, ám Busta hozhat ellene legalább egy szettet. (Fotó : Getty Images)

A negyedik, egyben utolsó prémium elemzés esetében szintén egy ATP mérkőzés kerül megosztásra, ahol Goffin és a meglepetésre fantasztikus formában játszó Verdasco néz egymással szembe.


I D. Goffin – F. Verdasco I

 

A mérkőzésen a belga teniszező az egyértelmű favorit, hiszen itt Wimbledonban Chardy 3-0-s mérkőzést követően, Medvedev ellen is képes volt kiharcolni a győzelmet a 28 éves teniszező. Ami azt illeti spanyol riválisa lassan utolsó éveit tölti már a tenisz berkein belül, de 35 éves kora ellenére kiváló teljesítménnyel rukkolt elő Wimbledonban és két mérkőzést 3-0-ra, míg Edmund ellen 3-2-re tudott nyerni.

Amit biztosra veszek látva Verdasco mérkőzéseit, hogy a spanyol képes lesz ma is szorossá tenni a mérkőzést, ám ott van az a tényező, hogy Goffin jól mozog füves borításon, illetve remek fogadójátékának köszönhetően képes többször brékhelyzetbe kerülni.

Goffin a mérkőzés esélyese, ám Verdascot a jelenlegi formájában nem ajánlatos lebecsülni. (Fotó : Getty Images)

Egymás ellen már többször találkoztak a felek ám erre már több, mint két éve került sor. Akkor Goffin tudott nyerni 2-1-re, de füves borításon a felek még nem találkoztak. Egy szó, mint száz ismerve Verdasco játékát nagyon bízom benne, hogy képes lesz egy szettet nyerni legalább, míg Goffin gyorsasága, illetve erős fogadójátékában bízva szerintem behúzza a belga teniszező a mérkőzést. Szoros találkozóra számítok, ahol nagy adok-kapok kialakulhat, viszont véleményem szerint a megadott 38,5 game feletti opció bőven állhat és ehhez akár 3 szett is elég lehet kisebb túlzással. Úgyhogy bizakodó vagyok én legalább 4 szettre számítok ezen a mérkőzésen, márpedig, ha ez így lesz, akkor szerintem a 40-42 game bőven összejön ebben a párosításban.

D. Goffin – F. Verdasco (13:30)

Tipp: Több, mint 36,5 game (Játék összesítettodds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: