b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : B. Paire – P.H. Herbert

Herbertre már több alkalommal ajánlottam fogadást és most is nagy érték van a francia teniszező játékában! (Fotó : Getty Images)

A Roland Garros elindult és ennek fényében egyre több teniszelemzés érkezik a prémium és “gold” részlegbe egyaránt. A mai első mérkőzésen egy francia házi rangadóra ajánlok fogadást, ahol a jelenlegi 38. helyezett Paire játszik honfitársával, aki a 43. helyen áll.


I B. Paire – P.H. Herbert I

 

A két játékos igencsak közel áll egymáshoz a ranglistán, viszont Paire az aki salakon rutinosabbnak mondható. A francia játékos idén már két tornát is nyert ezen a borításon. Elsőként Marrakeshben, majd Lyonban tette ezt meg. Most hazai pályán léphetnek ismét pályára, viszont számomra két döntő tényező van a mérkőzéssel kapcsolatban, amely miatt bíznék Paire sikerében.

Az első és legfontosabb, hogy Herbert az első mérkőzésén megszenvedett Medvedev ellen és közel 4 órás mérkőzésen harcolta ki a győzelmet 3-2-s összesítéssel. A mostani ellenfele viszont játszi könnyedséggel lépett tovább Copilon. Akivel egyébként 6-4, 6-7, 6-0 és 6-1-s mérkőzést játszott a francia.

Herbertre már több alkalommal ajánlottam fogadást, viszont most nem bízom benne és szerintem Paire ellen ismét vereséget szenved! (Fotó : Getty Images)

Mivel egyéni sportról beszélünk több tényező is befolyásolhatja a találkozót. Ha Paire nem sérül le akkor elméleti síkon ezt a mérkőzést 3-0, vagy 3-1-s összesítéssel hoznia kell. Herbert viszonylag jól adogat, de a fogadójátékában van több hibapont is. Végignéztem az előző mérkőzéseket, mutatókat, tornákat és látható, hogy Herbert nem sűrűn jutott el az elődöntőkig idén. Szinte mindenütt a 2. fordulókban már búcsúzni kényszerült. Paire menetelését Lyonban végigkövettem és szó szerint végigverte a mezőnyt. A honfitársával nem is olyan rég még Marrakeshben találkoztak, akkor 2-0-ra nyert simán Paire 6-4, 6-2-s összesítéssel. Egy szó, mint száz Paire pihentebb némileg, jobb formában is van, ráadásul Herbert nem játszik idén jól ezen a borításon. Ezért bízom benne, hogy Paire ismét nyerni tud és szerintem ezt egy -3,5 game hendikep mellett érdemes lehet megpróbálni.

B. Paire – P.H. Herbert (16:00)
Tipp: B. Paire -3,5 game (Mérkőzés hendikep – További piacok) odds:1,72 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: