b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP : B. Paire – J. Vesely

A mai mérkőzésen underdog Paire. Ez valószínű annak is köszönhető, hogy megizzadt Herbert ellen. Ennek ellenére nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt ma ő ne nyerjen egy szettet.. (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében, egy rizikós, ám annál esélyesebb opcióra ajánlok fogadást! Véleményem szerint egy szoros mérkőzésre van kilátás, ám az egyik fél igencsak biztatóan teljesít füves borításon!


I B. Paire – J. Vesely I

 

Paire sokaknak ismerős lehet, hiszen salak borításon favorizáltam a francia teniszező mérkőzéseit és döntően sikerült is profitot realizálnunk hála neki. Most füves borításon játszik, ahol eddig nem a legjobb a mutatója, ám itt Wimbledonban eddig mindkét mérkőzését hozta, ráadásul legutóbb 2-0-s eredménynél, ellenfele Kecmanovic feladta a mérkőzést. A mostani ellenfele az A Vesely lesz aki nagy meglepetésre kiváló formát hoz a tornán és kiejtette Zverevet és Cuevast is a főtáblán.

A fogadóirodák szorzói alapján Paire az esélyese a mérkőzésnek, ami talán az erőnléte miatt lehet, ám én egy hosszú és végletekig kiélezett párharcra számítok.

A mai mérkőzésen favoritnak számít a francia teniszező, ám Vesely semmiképp sem leírható ellenfél. (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen én nem gondolkodom túl, ha biztonságos opcióra szeretnék fogadni, akkor a 3,5 szett feletti opcióra tennék ismét, ám nem akarok folyamatosan 1,50-1,55-s szorzókra ajánlást tenni itt a tornán. Úgyhogy egy másik over opcióval készültem, méghozzá a 40,5 game feletti lehetőséggel. Lényegében mindkét játékos jól adogat, ennek köszönhetően több mérkőzésen is Tie Break alakult ki egy-egy szettben.A mostani 40,5 overhez mindenképp 4 szettre van szükség, ami szerintem bőven reális lesz és ha a teniszezők egy Tie Breaket, illetve szoros szetteket (6-4, 7-5) alakítanak ki, akkor ez az over opció bizony simán jöhet. Paire-t tartom egyébként az esélyesebbnek , de a látva Vesely mutatóit, illetve mérkőzéseit számomra igazi ki-ki mérkőzés ez a párosítás.

B. Paire – J. Vesely (12:00)

Tipp: Több, mint 40,5 game (Játék összesítettodds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: