b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: Az esti “fieszta” után, Goffin vár Nadalra!

Remek formában tért vissza Nadal és 2-0-ra nyerni tudott Kecmanovic ellen. (Fotó: Getty Images)

Tegnap este még a Real Madrid mérkőzésen izgulhatott a spanyol teniszező, ahol 120 perc után továbbjutott kedvenc csapata. Mennyire lesz ez kihatással Nadal játékára?!

Remek kérdés, hogy a tegnapi Real Madrid – Manchester City Bajnokok Ligája visszavágó milyen kihatással lesz a jelenleg 4. ATP helyezett R. Nadal játékára. Ugye a spanyol tegnap a helyszínen izgulta végig a kedvenc csapatának meccsét, ahol több, mint 120 percnyi játékot követően a madridi csapat kiharcolta a továbbjutást. A helyszínen egyébként jelen volt N. Djokovic is, aki ma szintén pályára lép a madridi ATP-n. Nadal mai ellenfele D. Goffin lesz, aki idén remekel salakon és 13 meccséből 11 alkalommal nyerni tudott, illetve Marrakeshben tornát is nyert. 

Goffin idén fantasztikus formában és salakon már tornát is nyert! (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-R. Nadal 2022-ben egyszer lépett pályára salakon és nyerni tudott.
-D. Goffin 2022-ben 13 alkalommal lépett salakon pályára és tizenegyszer nyerni tudott.

R. Nadal

2022.05.05. 16:00

D. Goffin

Tegnap a spanyol teniszező nagyon jól játszott az első szettben Kecmanovic ellen, ám a második szettre már fáradtabbnak tűnt és, ha egy kicsit jobban összpontosít a szerb játékos, akkor a Tie Breaket meg is nyerhette volna. Goffin a madridi ATP-n eddig fantasztikusan teljesít, legutóbb a holland Van de Zandschulp ellen ért el magabiztos sikert, de azt megelőzően Karatsev, Tabilo és Vesely ellen is 2-0-ra nyert. Nagy kérdés, hogy Goffin mennyire tud majd hatékonyan teniszezni a világ egyik legjobb salakjátékosa ellen, de összességében akkora favoritnak számít Nadal, hogy hiba lenne nem kihasználni a favorizált opciót a meccsen. Nadal teljesítményét ráadásul befolyásolhatja a tegnapi Real mérkőzés, hiszen a helyszínen szorított a csapatának a spanyol teniszező és nagy valószínűséggel csak éjfél után tudott aktívan pihenni. Úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy ez a fajta regenerálódás, amit nem szoktunk meg igazából a tenisz berkein belül, milyen kihatással lesz Nadal játékára. A tegnapi meccsen is voltak jelei a fáradtságnak és, ha Goffin képes az első szettet szorossá tenni, akkor itt a másodikra könnyedén elfogyhat Nadal erőnléte. Ezért mi itt is az összesített játékokat favorizáljuk, ahol a kapott 19.5-es line-t “overezzük”!

Tipp: 19.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.90

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: