b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: A sérüléséből visszatérő Thiem meccsére fogadunk!

Thiem 2022-ben már több alkalommal is pályára lépett, ám egyetlen egy győzelmet tudott csak felmutatni a sérülését követően. (Fotó: Getty Images)

2022-ben több alkalommal is pályára lépett a csuklósérüléséből visszatérő Dominic Thiem, ám eddig nem igazán sikerült eredményes játékot felmutatnia a szebb napokat is megélt osztrák teniszezőnek. Kedden pedig azzal a finn Ruusuvuorival találkozik, aki elég jó formának örvend.

Thiem számára mindenképp pozitív előfeltétel lehet a salakborítás, ám idén hiába lépett már kilenc alkalommal is pályára a kedvenc borításán, mindössze honfitársa Misolic ellen jött neki össze a győzelem. Finn riválisa ugyan nem egy nagy salakmenő, de azért Ruusuvuori idén 9-7-es mérleggel rendelkezik salakon. Nagy kérdés tehát, hogy ki fog ki jobb napot, de ne felejtsük el, hogy a finn játékos jó formának örvend, fiatalabb is, mint osztrák riválisa, ráadásul a szervái is elég hatékonynak mondhatóak.

Ruusuvuori idén nincs rossz formában. (Fotó: Getty Images)

Mindig rossz dolog egy sérülésre hagyatkozni, de Thiem egyszerűen az előző meccsein sem volt képes még a kellő hőfokon pörögni. Nagyon sokat kell csiszolni még a játékának a pontosságán és azért ez elég rossz előjel egy olyan teniszezővel szemben, aki játékban is van, fiatalabb is, mint ő, ráadásul duzzad az önbizalomtól mert a pályafutása egyik legjobb szezonját futja. Ruusuvuori esetében csak annyi a kérdés, hogy mennyire lesznek hatékonyak az első szervái. Ha a finn teniszező képes 65% körüli mutatót kialakítani, akkor szerintünk Thiem ellen nyerni fog, de ha sokszor a második szerváira kell hagyatkoznia, akkor bizony bajba is kerülhet. Úgyhogy a szervákon lesz ma a hangsúly, de mi úgy gondoljuk, hogy Thiem nem ma fogja begyűjteni a 2022-es szezonban a második győzelmét. Ezért a fogadásunk Emil Ruusuvuori győzelmére vonatkozik!

Tipp: E. Ruusuvuori (Győztes)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: