b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ATP: A. Molcan megint begyűjt egy “skalpot”?!

A. Molcan az előző tornáján F. Auger-Aliassime, B. van de Zandschulp és L. Djere ellen is nyerni tudott. (Fotó: Getty Images)

A müncheni ATP tornán C. Ruud is bemutatkozik, viszont az a Molcan lesz az ellenfele, aki az idei szezonban nagyon jól játszik salakon.

Nem vár tehát egyszerű mérkőzés C. Ruud-ra, ugyanis A. Molcan idén kilenc mérkőzést játszott már le és ebből mindössze egyszer fordult az elő, hogy ne nyert volna szettet, illetve hétszer mérkőzést is nyert a szlovák teniszező. Persze C. Ruud képességei adottak, ráadásul salakon idén már tornát is nyert a norvég teniszező. Az viszont előre borítékolható, hogy itt akár egy három szettes mérkőzés is kialakulhat.

C. Ruud 2022-ben Argentínában tornát is nyert salak borításon. (Fotó: Getty Images)

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A. Molcan 2022-ben 9 alkalommal lépett salakon pályára és hétszer nyerni tudott.
-C. Ruud 2022-ben 9 alkalommal lépett salakon pályára és hétszer nyerni tudott.

2022.04.28. 13:00

Kiváló mérkőzésre számítunk és nem igazán értjük, hogy miért számítanak ennyire sima mérkőzésre a fogadóirodák. Persze C. Ruud egy nagyon jó teniszező, de azért az áprilisi mérkőzésein korántsem volt olyannyira meggyőző a norvég játéka, mint februárban Argentínában. Úgyhogy mi egy szoros mérkőzésre számítunk, esélyes lehet akár Molcan egy szettre is és a fogadóirodák által kínált 19.5-es U/O line-t mi nagyon esélyesnek gondoljuk. Ennek ismeretében tehát a tippünk, az összesített játékokra vonatkozik.

Tipp: 19.5 felett (Összesített játékok)
odds: 1.83

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: