Átigazolási időszaknak vége! Kik voltak idén a legdrágább igazolások?!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ahogy sokan tudhatják, az átigazolási szezon lezárult. Voltak érdekes pillanatai ennek az időszaknak és talán egy újabb korszakot nyitott meg a Paris SG igazolási módja, hiszen Neymar-t “horror” összegért vásárolták meg a katalán Barcelona csapatától..

Összeállítottunk egy top5-s listát, amelyen részletezzük, hogy ki milyen összegért kelt el és váltott klubbot a nyári pihenőszezonban.

Átigazolási érték lista top5:

images5. Benjamin Mendy – Monaco – Manchester City – 53 millió font

Pep Guardiola a “window” megnyitáskor rengeteg pénzt költött el. Kyle Walker és Danilo mellett a Monacóval tavaly nagy szezont futó Benjamin Mendy tűnik az egyik legnagyobb fogásnak, a francia válogatott játékosnak komoly jövőt jósolnak a szakemberek. Mendy minden idők legdrágább szélső védője és még csak 23 éves. Még nagyon sok ideje van, hogy remek karriert építsen magának és  a Premier League még jobb védőt alkothat belőle!

13645303_1331746063522002_7171343990677447865_n4. Álvaro Morata – Real Madrid – Chelsea – 55.8 millió font

A Real Madrid egy év elteltével a Juventustól megszerzett spanyolt ismét elengedte, hiszen számukra nem volt megfelelő és Zidane nem kalkulál a 92-es születésű fiatallal. Ami egyértelmű, hogy több nagyobb csapat is felfigyelt a tehetségére, hiszen a Juventus esetében is zörgette a hálókat, viszont a királyi gárdánál is szerzett találatokat és nem mellesleg 90%-ban csereként lépett pályára, mégis rengeteg találkozón betalált Madridi színekben! Most a Chelsea csapatához került, ahol a Premier Leagueban csillogtathatja meg a tudását és véleményünk
szerint az egyik legminőségibb igazolást hajtotta végre a
Chelsea ezzel a vétellel!

3. Romelu Lukaku – Everton – Manchester United – 76,23 millió font

42146A4D00000578-4670626-image-m-39_1499334790966Az 1993-as születésű támadó szellemű futballista az Everton színeiben hívta fel magára a figyelmet és azóta sem kelt csalódást a szurkolóknak, hiszen a 191 centijével és a maga izmos testalkatával egy remek csatár vált belőle. Remek labdaérzék párosul még a testalkatához, amellyel az új csapatának meghatározó játékosa lehet, sőt már az is és Zlatan Ibrahimovic visszatérésével ez a Manchester még erősebb lesz elől. Mi előre féltjük az ellenfeleit a csapatnak. Egy biztos, hogy a MU is remekül időzített és egy remek formában lévő fiatal tehetséget sikerült igazolniuk, viszonylag tűrhető áron!

2.  Ousmane Dembélé – Dortmund – Barcelona – 94,5 millió font 

599426e4f471a1f013f895a8ae299f2c.jpgA Barcelona Neymar eladása után egyből egy “helyettesítő” játékost keresett és véleményünk szerint egy hasonló kvalitású labdarúgót sikerült találniuk. Igaz, hogy a régi Neymar aki 20 évesen másképp szerepelt, lehet jobb teljesítményt nyújtana, viszont Dembélé előtt ott van még rengeteg lehetőség. Ha remekül használja ki a lehetőségeket, felnőhet Messi mellé és remekül beilleszkedhet az új DMS ( Dembélé, Messi, Suarez) trióba. Egy biztos, hogy sokan leírták ezt a fiatal srácot, aki mindössze 20 éves, de mi látunk benne fantáziát és nem véletlenül fizetett ennyit egy ilyen fiatal labdarúgóért a Barcelona!


1. Neymar – Barcelona – Paris SG – 199.8 millió font

eccfad2ae12ad0efb067ae443754d9acNeymar karrierjét senkinek sem kell bemutatnunk, remekül futballozott a világ egyik legjobb klubjában, rengeteg címet nyert el a csapattal és szerintünk egy remek döntést hozott, hiszen Messi árnyékában játszott és hiába egy tehetséges játékosról beszélünk, bőven nem azt a teljesítményt hozta, amit elvárhattak volna tőle. Viszont így is egy fantasztikus emberről beszélünk, aki nem mellesleg gyerekkori barátságban van a labdával és minden mozdulatában benne van a foci minden egyes szépsége. Egy szó mint száz, mi örültünk a transfernek, viszont ez az igazolás, felborítja a rendszert és látható a piacon, hogy ennek köszönhetően elindultak az árak horribilis irányban. Amit várhatóan majd szankciók fognak követni. Az is látszik, hogy Neymar a régi fényében tündököl, hiszen az új csapatában a Francia bajnokságban gólokat és gólpasszokat szerez minden egyes mérkőzésen és még rengeteg lehetőség áll előtte is, hiszen egy 25 éves fiatal srácról beszélünk, aki már évek óta a karrierje “csúcsán” mozog!

 

 

0