b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Áprilisi összefoglaló

Az áprilisi hónap egy igencsak ismeretlen helyzet elé állított minket, ugyanis március 23.-tól szinte minden egyes bajnokság leállt a koronavírus terjedésének köszönhetően. Márciusban már feltérképeztük az addig számunkra ismeretlen sportfogadási piacokat és rájöttünk, hogy az e-sport és azon belül is a CS:GO segítségével folytathatjuk a munkánkat. Ennek megfelelően a hónapban csak e-sport elemzéseket osztottunk meg az előfizetőinkkel.

A hónap összefoglalása:
– 32 elemzést publikáltunk, amelyeken 38 predikciót osztottunk meg az előfizetőinkkel és 24 alkalommal sikerült nyereséget kialakítanunk.

– 69 statisztikai ajánlásunk volt a statisztikai rendszerünk előrejelzéseinek köszönhetően, amelyekből 35 alkalommal sikerült nyereséget kialakítanunk.

– A szolgáltatásunk bizonyította, hogy ilyen helyzetben is képes volt reális értéket felfedezni a sportfogadói piacon és összességében profitot alakítottunk ki, hála a magas szorzóknak.

– Elemzéseinkben és statisztikai ajánlásainkban megpróbáltunk minél magasabb szorzókra fogadást kötni és ennek köszönhetően 1,81-es átlagszorzót sikerült kialakítanunk.

Tapasztalataink:
– Az elemzéseink esetében megpróbáltuk limitálni a fogadások számát és látható, hogy napi szintre lebontva alig léptük át az átlagos egy elemzést, viszont a statisztikai ajánlásokat túlságosan “erőltettük” és ennek köszönhetően minimalizáltuk az április nyereségünket.

– A CS:GO piacon rendkívül otthonosan mozogtunk, ám kijelenthető, hogy csak az ESL tornán nyújtottak értékelhető teljesítményt a csapatok és többnyire ennek köszönhető, hogy ilyen remek eredményeket értünk el.

– A statisztikai ajánlásainkban tajvani kosárlabda, ill. fehérorosz labdarúgó mérkőzések szerepeltek legtöbb alkalommal. Viszont a CS:GO mérkőzéseket is megpróbáltuk kiértékelni statisztikailag, amelyek több-kevesebb sikerrel zártak sikerrel.

Az április hónap egyik legszebb nyereménye a Heretics – Complexity CS:GO mérkőzésen jött össze. Ugyanis a jóval esélytelenebbnek vélt franciák 2-1-re tudtak nyerni és ezzel két opció is sikerrel zárt a találkozón.

-A hónap során megosztott elemzések és statisztikai ajánlások 1,84-es átlag szorzót alakítottak ki. 
-Elemzéseink 63,15%-os -, míg statisztikai ajánlásaink 51%-os találati aránnyal zártak.

Összességében pedig megközelítőleg +11 egységnyi profitot realizáltunk.

0
%d bloggers like this: