b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

AO 2021

Az Australian Openre a megszokott módon megosztok egy long-term fogadást is. Lényegében nem fogok  újat mondani azzal, hogy a szerb Novak Djokovic a legesélyesebb a férfiak esetében a torna megnyerésére. Azt leszámítva, hogy az idei mezőny is nagyon erős, Djokovicnak annyira könnyed sorsolása van, hogy nagyon egyszerűen eljuthat a legjobb négy közé. 

A jelenlegi világelső nagyon otthonosan mozog az Australian Openen és nagyon sokan kedvelik őt Ausztráliában. Remek hír, hogy a tornát nézők előtt fogják megrendezni, így ez a döntő többségben az amúgy barátait magával utaztató Djokovic esetében további plusz motivációs tényező lehet. Az AO-n általában a legjobb négy közé szokott bejutni Djokovic, de persze volt már rá példa, hogy egy-egy rosszabb napot kifogva hamar búcsúztunk a szerb klasszistól.

Az előző két évben Djokovic nyerte meg a tornát és véleményem szerint ismét triplázhat, mint legutóbb 2011-2013 közt tette. Annyi biztos, hogy lesznek nehéz mérkőzések, de annyira otthonosan mozog az AO-n Djokovic, hogy nagyon nehéz azt elképzelni, hogy itt valaki képes legyen ellene három szettet nyerni. Amennyiben Medvedev bekerül a fináléba ő talán képes lehet megfogni a szerb klasszist, de összességében nézve olyannyira jó a sorsolása, hogy a negyeddöntőig szinte minden meccset 3-0-ás eredménnyel kellene abszolválnia a szerbnek. Amennyiben sérülést nem fog összeszedni, akkor szinte garantált, hogy nagyon könnyed győzelmeket fog aratni és ugyan a negyeddöntőben egy Zverev várhat rá, szerintem ő sem lesz akadály Djokovicnak. Az elődöntőben már persze lehetnek jobb kvalitású teniszezők, de ne feledjük, hogy sokak karanténból érkeznek majd a tornára, többen két hetet “edzettek” egy hotel szobájában. Egy szó, mint száz Djokovic nálam mindenképp esélyes és ezt a fogadóirodák is így vélik, hiszen a szerb játékost tartják a szorzók alapján a legesélyesebbnek. Mivel a szorzó 2.30-as értéket mutat, ebben én látok fantáziát és 2.5 egységgel ajánlok fogadást a 2021-es év első Grand Slam-tornájának győztesére.

Predikció : 
N. Djokovic (Végső Győztes AO)
Odds: 2.30Tét: 2.5 egység

Fotó : Australian Open

0
%d bloggers like this: