b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ANK : Madagaszkár – Tunézia

epa06779301 Turkish players celebrate scoring a goal against Tunisia during the International Friendly soccer match between Tunisia and Turkey, at the Stade de Geneve stadium, in Geneva, Switzerland,01 June 2018. EPA/MARTIAL TREZZINI

Az első prémium elemzés esetében egy Afrikai Nemzetek Kupája mérkőzésre készültem, ahol igencsak izgalmas párharcra számítok. A pályán a meglepetés csapatnak kikiáltott Madagaszkár, illetve a “döntetlen király” Tunézia mérkőzik meg egymással.


I Madagaszkár – Tunézia I

 

Az ANK-t sokan követik és ennek megfelelően én is folyamatosan követtem az eseményeket. A negyeddöntő párosításai igencsak izgalmasra sikerültek és jelen esetben két olyan csapat fog találkozni, akik még nem szenvedtek vereséget. A tunéziai válogatott 4 mérkőzéséből minden alkalommal döntetlennel zárt, míg Madagaszkár két alkalommal tette meg ezt, viszont ezen kívül mindkét csapat nyerni tudott. A tunéziai válogatott előző mérkőzésén sikerült a döntetlennel profitra szert tenni és ma ennek tudatában két opcióra ajánlok fogadást és mindkét esetben alacsony téttel!

Amiben biztos vagyok, hogy mindkét csapat küzdeni fog a továbbjutásért, ám papíron a tunéziai válogatott az esélyesebb.

Szoros meccsre van kilátás és Tunézia eddig minden meccsén döntetlennel zárt. Vajon ma is hosszabbításba torkollik a párharc? (Fotó :  EPA/MARTIAL TREZZINI)

A mostani mérkőzésen figyelembe veszem azt, hogy a Madagaszkári csapat minden egyes mérkőzésén gólt szerzett és immáron 4 találkozó után 8 gólnál tart a csapat. Míg Tunézia 3 mérkőzésén rendre jött a gólváltás, illetve ahogy már a fentiekben is mondtam a döntetlen is. Mindenképp szoros találkozóra számítok, ám ilyen szorzók mellett megéri a gólváltásra is, illetve a döntetlenre is egy-egy kisebb összeget áldozni. Ezért fogadásként mindkét opciót ajánlom “C” kategóriába sorolva!

Madagaszkár – Tunézia (21:00)

Predikció: Döntetlen (Rendes Játékidőodds: 3,25 “C” kategória Tét : 2 egység

Madagaszkár – Tunézia (21:00)

Predikció: Igen (Mindkét csapat szerez góltodds: 2,37 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: