b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ANK : Ghána – Tunézia

epa06779301 Turkish players celebrate scoring a goal against Tunisia during the International Friendly soccer match between Tunisia and Turkey, at the Stade de Geneve stadium, in Geneva, Switzerland,01 June 2018. EPA/MARTIAL TREZZINI

Az első prémium elemzés esetében egy igencsak izgalmas opcióval készültem. A találkozón Ghána és Tunézia legjobbjai fognak egymással megmérkőzni az Afrikai Nemzetek Kupájában.


I Ghána – Tunézia I

 

Nem nagyon erőltettem idén egyik futballtornát sem, hiszen én mindig is azt vallottam, hogy ezek a tornák többnyire kiszámíthatatlanok. Ugyan az u21-s EB-n, illetve a női VB-n egyaránt sikerült profittal zárni, ám sem a Copa América, sem a most fogadásként ajánlott ANK kupasorozatok mérkőzéseire nem ajánlottam több fogadást. Ennek megvannak a maga okai, de nem is részletezem. Ami most fontos, hogy a pályán két olyan csapat fog egymással szembenézni, akik eddig a csoportkörök alatt döntetleneket értek el legfőképp.

A tunéziai válogatott 3 alkalommal zárt döntetlennel, míg Ghána kétszer zárt remivel a csoportjában.

Vajon ma is döntetlennel zár Tunézia? (Fotó : EPA/MARTIAL TREZZINI)

A mérkőzésen én nem gondolkodom és szimpla statisztikai tényezőkre helyezem az ajánlásom. Ami fontos, hogy a ghánai csapat számít favoritnak, hiszen keretértékileg erősebbnek számít a keretük. Ám a tunéziai válogatott ismerős lehet sokaknak még a 2018-s VB-ről, ahol az együttes igencsak jó futballt játszott és, mint az angoloknak, mint a belgáknak képesek voltak gólt rúgni. Ami az ANK-t illeti két meccsen 1-1-s, illetve az utolsó mérkőzésen 0-0-s döntetlent ért el a csapat. A ghánai támadósor ma veszélyes lehet, ám én úgy vélem, hogy itt 0-0, vagy 1-1-s eredmény fog születni. Ez bőven reális, ráadásul a fogadóirodák is a “remit” helyezik előtérbe, hiszen a ghánai szorzó 2,40, a tunéziai 3,40, míg a döntelten opcióra 2,80-s szorzón lehet fogadást kötni. Én ezt reálisnak tartom, a tunéziai csapat statisztikai adatok alapján jól védekezik, de remekül használja ki az esélyeit is elől. Úgyhogy én a döntetlenre ajánlok fogadást, alacsony téttel “C” kategóriába sorolva.

Ghána – Tunézia (21:00)

Tipp: Döntetlen (Rendes játékidőodds: 2,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: