b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ANK : Elefántcsontpart – Algéria

Vajon képes lesz kiharcolni a továbbjutást Elefántcsontpart? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében egy közös publikáció kerül megosztásra, ami annyit jelent, hogy a most megosztott tartalom egyben “gold” tartalom is lesz. Egy rizikós opcióval készültem ezen a mérkőzésen ám véleményem szerint a “most vagy soha” elven fognak futballozni a játékosok és ez egy igencsak izgalmas mérkőzést eredményezhet. Annyit hozzátennék a “gold” előfizetőknek, hogy péntektől kezdve várható ismét “B” és “A” kategóriás elemzések megosztása, hiszen visszatér az MLB!


I Elefántcsontpart – Algéria I

 

A találkozón két igencsak erős keret fog egymással szembenézni, hiszen az Elefántcsontpart csapatában Zaha, Pepe, Kessie, Traore, Cornet és Doumbia is szerepet kap. Ez annyit jelent, hogy ezen játékosok mindegyike Ligue 1, Serie A, illetve Premier League játékos. Az algériai keretben is vannak ismerősen csengő nevek, ám ennek a csapatnak inkább a csapategység a legfőbb ereje, hiszen remekül zárnak hátul, rendkívül fegyelmezettek, illetve Mahrez, Belaili, Ounas és Bounedjah nagyon jó összhangban játszanak.

Ami az eredményeket illeti az algériai csapat még mindig veretlen és továbbra is kapott gól nélkül áll. Összességében négy mérkőzés alatt 9 gólt szereztek. Az elefántcsontpartiak ezzel ellentétben egy vereséget gyűjtöttek össze, azt is Marokkó ellen. Ám összességében hozták a kötelező mérkőzéseket.

Vajon képes lesz kiharcolni a továbbjutást Elefántcsontpart? (Fotó : Getty Images)

A mostani találkozó esélyesének számít Algéria, ám én nem írnám le a kiváló nevekkel felsorakozó elefántcsontparti csapatot. Izgalmas 90 percre számítok, ahol véleményem szerint a gólváltással lehet számolni. Bátortalanabb fogadóknak a algériai továbbjutást ajánlom, amelyre én 2 egységgel fogok fogadni, de a mostani elemzésem fő predikciója az, hogy mindkét csapat gólt szerez. Az algériai csapat eddig mindig rúgott gólt, míg az elefántcsontpartiak egy találkozót leszámítva rendre képesek voltak gólt szerezni. Az elefántcsontparti védelem sebezhető és vélhetően az algériai támadósor kihasználja a helyzeteket, ám nem leírandó az elefántcsontparti támadósor sem. Ami biztos, hogy eddig az algériai csapat megúszta kapott gól nélkül, pedig Szenegál, illetve Guinea is többször 5-10 méterről hagyta ki az “ajtó-ablak helyzeteket”. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem 2,20-s szorzóért jöhet a gólváltás, ami egyébként a két csapat egymás elleni eredményeiben szinte mindig kialakult.

Elefántcsontpart – Algéria (18:00)

Predikció: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,20 “C” kategória Tét : 2 egység (Prémium előfizetők)

Elefántcsontpart – Algéria (18:00)

Predikció: Igen (Mindkét csapat szerez góltodds: 2,20 “C” kategória Tét : 2,5 egység (Gold előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: