b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Amerikai álom: Tovább íródik a történetünk!

Pontosan 18 napja került bevezetésre az amerikai partnercégünk által kezelt szimulációs rendszer. A partnerünk segítségének köszönhetően 18 nap alatt 52 darab nyertes – 19 darab vesztes tippet publikáltunk és mindezt csak az amerikai sportágakat figyelembe véve (NBA, NHL, NFL).


A ma hajnali ajánlásaink is hibátlanul zártak és mindössze egyetlen “hajnal” alatt, sikerült közel 6 egységnyi profitot realizálnunk. Profitot tekintve a rendszer bevezetése óta +34,82 egység pluszt hozott számunkra mindezt 18 nap alatt! Hihetetlen eredmények, ráadásul nagyon szépen menetelünk idáig. Természetesen vannak vesztes ajánlásaink is, hiszen meglepetések vannak ezekben a sportágakban is és a rendszer is számokkal, statisztikákkal dolgozik. De látható, hogy megérte a belefektetett idő, munka és utánajárás, hiszen rövid idő alatt szép profitot realizálhattunk a rendszer segítségével.

A hajnali eredményeink.

Csatlakozz te is a “Prémium szolgáltatásunkhoz”! Élvezd az amerikai partnercégünk által kínált lehetőségeket és legyünk közösen sikeresek!

0
%d bloggers like this: