b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Sundsvall – Djurgarden – 19:00

Minden pontra szüksége van a vendégeknek, hogy megtartsák az első helyet a bajnokságban. (Fotó : Getty Images)

A mai napra két prémium elemzéssel készültem. Az első találkozó esetében egy svéd bajnokiról beszélhetünk, ahol a liga utolsó helyezettjéhez látogat a remek formában lévő és jelenlegi éllovas Djurgarden.


A találkozón egyértelműen megpróbáltam statisztikai adatokra építeni, ám nehezen tudok attól elvonatkoztatni, hogy az utolsó, kontra első helyezettek mérkőzésében többször meglepetés eredmények születnek. A mostani felállás pedig pontosan ennek felel meg, ám a mostani Djurgarden roppantul magabiztosan szerepel, a védelmük rendben van, ráadásul a támadók képesek a legtöbb esetben 2-3 gólt is szerezni. A hazaiak 23 fordulót követően 2-7-14-s mutatóval rendelkeznek, míg a vendégek 15-5-3-s mérleget alakítottak ki. A két fél gólkülönbségei is beszédesek, hiszen a hazaiak -16, míg a vendége +26-s különbséggel rendelkeznek.

A statisztikai adatok és a várható gólszámadatok alapján 0,72, illetve 1,89 a két együttes mutatója. Ez lényegében 0-2, 1-2-s eredményre hajaz és szerintem ebben a két opcióban lehet is érték, úgyhogy alacsony téttel aki gondolja meglehet próbálni.

Minden pontra szüksége van a vendégeknek, hogy megtartsák az első helyet a bajnokságban. (Fotó : Getty Images)

Ami a mérkőzést illeti a Djurgarden idegenben 7-2-2-s mérleget alakított ki és mindössze 5 gólt kapott az együttes a mérkőzésein. A Sundsvall hazai pályán 11 mérkőzésből 6 alkalommal pont nélkül maradt és a legutóbbi 10 fordulót tekintve 0-3-7 a mérlegük. Egy szó, mint száz a vendégek keretében szinte minden játékos játékra alkalmas állapotban, a védelemben nulla hiányzó és a támadósorban is Buya Turay biztosan szerepet kap. Ez pedig jó hír, hiszen a Djurgarden védelem eddig a legjobb teljesítménnyel rendelkezik, hiszen a 13 kapott gól a ligában kiemelkedőnek tekinthető. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és szerintem képes lesz ezt a mérkőzést most behúzni a Djurgarden. Remélem, hogy most nem történik meg az, hogy az utolsó helyezett meglepi a listavezetőt és már csak azért is bízom benne, mert a vendégeknek minden szükségük van a 3 pontra, hogy az AIK Stockholm ne előzze meg őket.

Sundsvall – Djurgarden Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Djurgarden (Játékidő eredménye) odds : 1,57 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: