b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Sundsvall – AIK Stockholm

Eddig nem teljesít meggyőzően a bajnokaspiráns AIK idegenben. (Fotó : Getty Images)

A tegnapi eredmények beszédesek voltak, sajnos 2 gamen, illetve egy meglepő eredménynek köszönhetően nulláztuk a napot. Ennek ellenére szomorúságra, idegességre indok nincs. A mai napon sem kedveskedik a kínálat, de ezzel meg kell barátkoznunk. Az első ajánlásom rizikós lesz, viszont bízom a statisztikában és abban a tényezőben, hogy 11 forduló után már azért körvonalazódtak a csapatok erőviszonyai.


I Sundsvall – AIK Stockholm I

 

A mérkőzést teljesen statisztikai adatokra bízom, illetve arra a tényezőre, hogy mindkét oldalon teljes, hiányzó nélküli keretek találkoznak egymással. A Sundsvall nagyon gyengén kezdte a szezont, de ez egynek köszönhető, hogy a csapat védelme 0%-s teljesítménnyel rendelkezik. Ez mit is jelent? Annyit, hogy minden egyes mérkőzésen gólt kapott a csapat. Ami viszont biztató a mérkőzés előtt, hogy szép számmal termelik elől a gólokat a támadóik és hazai pályán minden egyes mérkőzésen képes volt gólt szerezni a csapat. A vendég oldalon az AIK lesz, akiket véleményem szerint nem kell bemutatni, egyet viszont velük kapcsolatba is érdemes leszögezni eddig roppantul gyengén teljesítettek idegenben.

Statisztikai adatok alapján egyébként 1,41, illetve 1,2 a csapatok várható gólszáma. Ami annyit tesz, hogy maximum 2-3 gólos mérkőzésre van kilátás, ahol a gólváltás bőven reális opció.

Eddig nem teljesít meggyőzően a bajnokaspiráns AIK idegenben. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján egyértelműen látszik tehát, hogy a gólokban ma van affinitás. Ezt pedig ilyen szorzók mellett én nem fogom kihagyni. Biztos vagyok benne, hogy a mostani előfizetői kör negyede megfogja a fejét, hogy mit is gondolok, viszont 2,05-s oddsért, ilyen statisztikai adatok, na és nem mellesleg hiányzó nélküli csapatok mérkőzésein bőven reális opció a gólváltás. Úgyhogy nem is húzom sokáig a szót, statisztika beszédes, mindkét csapat védelme gyengén teljesít a mostani felállásban, viszont a támadók rendre képesek gólt/gólokat szerezni. Én számolok, illetve kalkulálok a gólváltással és ha ez bejön, akkor 2,05-ért ajándék szorzót sikerül elcsípni. Akinek nem inge ne vegye magára, de elegem van a negatív emberek hozzászólásaiból aki akarja tegye! Mindenképp van érték a “tippben”.

Sundsvall – AIK Stockholm (19:00)
Tipp: IGEN (Mindkét csapat szerez gólt)  odds:2,05 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: