b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Norrköping – Hacken – 08/24 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 19:00

A Norrköping – Hacken mérkőzésen leginkább az xG mutatókra hagyatkoztunk. Annyi egyértelműen látható, hogy mindkét csapat igencsak gólerős, ugyanis 16 fordulót követően 35 és 29 gólt szereztek, viszont a védelmek is elég sok gólt kaptak, ugyanis 23 és 17 gól szerepel a csapatok nevei mellett. Az egymás elleni eredmények beszédesek, ugyanis ebben a felállásban elég sűrűn hoztak 3-4 gólos mérkőzést a csapatok, ahol egymás hálóját is megzörgették, de nem is olyan rég 08.06-án 2-1-re nyert a Hacken csapata az ember hátrányba kerülő Norrköping ellen. Most fordított felállásban játszanak a felek, úgyhogy visszavághat az előző mérkőzésért a Norrköping csapata.

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.95  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: