b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Malmö – Sundsvall

Mindkét csapat remek formában kezdte a szezont és a mostani felállásban rendre képesek voltak a gólszerzésre. Statisztikailag várható ez az elemzés, remélem ismét nyertes opciót publikálok. (Fotó : Getty Images)

A svéd bajnokságban a jelenlegi első helyezett Malmö játszik a Sundsvall csapatával. Számomra nincs kérdés és véleményem szerint egyértelmű favorit ma a hazai csapat.


I Malmö – Sundsvall I

 

A mérkőzés előtt egyértelműen látszik, hogy mely csapat a favorit a mérkőzésen. A Malmö, mint bajnokaspiráns lép ma gyepre, ráadásul hazai pályán. Az ellenfél pedig a Sundsvall lesz, akik nem épp a legjobb szezonjukat futják, ráadásul idegenben eddig nyeretlenek. A hazai együttes 10 fordulót követően 7-3-1-s mutatóval rendelkezik, míg a vendégek 0-2-4-s mutatóval a 14. legrosszabb teljesítménnyel rendelkeznek.

A  statisztikai adatok alapján 2,4, illetve 0,6 a csapatok gólszáma hazai/idegenbeli mutatók alapján. Ez annyit jelent, hogy várhatóan 2-0, vagy 2-1-s eredmény fog születni a mérkőzésen.

Egyértelműen favorit hazai pályán a Malmö. Vajon képes lesz nyerni a hazai csapat? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján egyértelműen látszik a helyzet, hogy a Malmö a topfavorit a mérkőzésen. Az előző fordulóban meglepetésszerűen nyert a Malmö 5-0-ra, viszont nálam alap dolog ilyen esetekben, hogy többször az ilyen csapatok “kilövik” magukból a gólokat és ma erre számítok. Egy szó, mint száz a Sundsvall nem kapott sok gólt idegenben, illetve ritkán találtak be. A Malmö védelme kiválóan teljesít, a legkevesebb gólt kapták 11 fordulót követően. A támadósoruk kiválóan teljesít, viszont nehezen tudom ténylegesen azt elképzelni, hogy itt megint egy gólfesztivált tartson a Malmö. Hétközi forduló, fáradtak is lehetnek, úgyhogy bizakodom és szerintem itt 2, maximum 3 gól fog születni a meccsen. Ezért ismét igénybe vettem a fogadáskészítő opciót és a hazai sikert mellett a 3,5 gól alatti opciót favorizálom. Annyi szent, hogy ma is az 5 egységes besorolást alkalmazom, főleg , hogy 2,00 a szorzó. Remélem sikerül javítani.

Malmö – Sundsvall (19:00)
Tipp: Malmö + Kevesebb, mint 3,5 gól (Játékidő eredménye + Gólszám összesített (Fogadáskészítő)) odds:2,00 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: