b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Malmö – Hacken – 09/27 14:30

Az odavágón 3-2-re tudott nyerni a svéd csapat! (Fotó: Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 14:30

A Malmö – Hacken mérkőzésen a  statisztikai adatokra hagyatkozunk és az xG mutatók alapján igencsak magas eséllyel várható a gólváltás. A hazaiak nagyon jól szerepelnek most is és összességében 2.07-es mutatóval rendelkeznek, míg a vendégek 1.48-as értéket alakítottak ki az idegenbeli mérkőzések során. Ami a Hacken mellett szólhat, hogy a Malmö csütörtökön még az EL-ben szerepelt és ugyan 5-0-ás sikert aratott a csapat, azt semmiképp sem szabad elfelejteni, hogy fáradtabb lehet a Malmö. A Hacken remek szezont fut idegenben 3-5-2-es mérlegük van és 13:13-as gólkülönbséget tudhatnak magukénak. A Malmö természetesen hazai pályán roppantul erős és erről tanúskodik a 7-4-0-ás mérlege a csapatnak. Egyszóval a mai találkozón két remek formában lévő együttes találkozik egymással, akik rendkívül hatékony támadósorokkal rendelkeznek. A csapatok egymás ellen az előző évben kétszer 1-1-es eredményt értek el, illetve június 18.-án is 1-1-es eredménnyel zártak. Úgyhogy minden adott ahhoz, hogy ma is zöldüljön a gólváltás a felek mérkőzésén.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.70 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: