b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Malmö – AFC Eskilstuna

Mindkét csapat remek formában kezdte a szezont és a mostani felállásban rendre képesek voltak a gólszerzésre. Statisztikailag várható ez az elemzés, remélem ismét nyertes opciót publikálok. (Fotó : Getty Images)

A svéd bajnokság 11. fordulójában a jelenlegi első helyezett Malmö játszik a az újonc Eskilstuna csapatával. Számomra nincs kérdés és véleményem szerint egyértelmű favorit ma a hazai csapat.


I Malmö – AFC Eskilstuna I

 

A mérkőzés előtt egyértelműen látszik, hogy mely csapat a favorit a mérkőzésen. A Malmö, mint bajnokaspiráns lép ma gyepre, ráadásul hazai pályán. Az ellenfél pedig az a Eskilstuna lesz akiknek vélhetően a legfőbb tényező a mostani szezon során, hogy bennmaradjanak az első osztályban. A hazai együttes 10 fordulót követően 6-3-1-s mutatóval rendelkezik, míg a vendégek ennek a fordítottját alakították ki és 1-3-6-s mutatójuk van, amely a 15. helyre elegendő.

A  statisztikai adatok alapján 2,4, illetve 0,8 a csapatok gólszáma hazai/idegenbeli mutatók alapján. Ez annyit jelent, hogy várhatóan 2-0, vagy 2-1-s eredmény fog születni a mérkőzésen.

Egyértelműen favorit hazai pályán a Malmö. Vajon képes lesz nyerni a hazai csapat? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján egyértelműen látszik a helyzet, hogy a Malmö a topfavorit a mérkőzésen. A bajnokságban eddig idegenben nyeretlen az Eskilstuna, míg a Malmö az első hazai mérkőzését leszámítva rendre győzelemmel abszolválta. Ma tehát az esélyek adottak, a Hammarby, Elfsborg mérkőzéstől eltekintve én nem várok most nagy adok-kapok mérkőzést. Az Eskilstuna védelme azért nem írható le, bár egyértelműen látszik az, hogy legalább 2 kapott gólt lehet várni. Egy szó, mint száz a hazai győzelem mellett a 4,5 gól alatti opciót ajánlom, amelyet a fogadáskészítő segítségével 1,61-s szorzón lehet megfogadni. Szerintem ez vállalható opció és mindenképp van benne érték, úgyhogy erre ajánlok fogadást “B”kategóriába sorolva.

Malmö – AFC Eskilstuna (16:00)
Tipp: Malmö + Kevesebb, mint 4,5 gól (Játékidő eredménye + Gólszám összesített (Fogadáskészítő)) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: