b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Helsingborg – Malmö

Mindkét csapat remek formában kezdte a szezont és a mostani felállásban rendre képesek voltak a gólszerzésre. Statisztikailag várható ez az elemzés, remélem ismét nyertes opciót publikálok. (Fotó : Getty Images)

A svéd bajnokság 12. fordulójában igencsak izgalmas mérkőzésre van kilátás, hiszen a Malmö fantasztikus formában van, továbbra is, mint bajnokaspiráns őrzik az 1. pozíciót és már az előnyük 3 pont!


I Helsingborg – Malmö I

 

A találkozó már önmagában is érdekes, hiszen a Helsinborg jelenlegi helyezése megtévesztő lehet. A hazai együttes a 14. helyen áll, viszont ezt annak köszönheti, hogy több mérkőzésén döntetlennel zárt a csapat. A Malmö ahogyan azt a felvezetésben is leírtam magabiztosan vezeti a bajnokságot, remekül játszanak, ráadásul 12 mérkőzést követően 24 gólt szerzett már a csapat, ami egyedülinek mondható a svédeknél.

A statisztikai adatok alapján egyébként várható a Malmö sikere, viszont számomra igencsak meggyőzőek a gólszámadatok, amely alapján 1,33, illetve 1,92 a góloknak az esélyessége.

A Helsingborg ma meglepetést is okozhat a papíron favoritnak számító Malmö ellen. Vajon képesek lesznek megtartani a remek mutatójukat hazai pályán?  (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a Helsingborg, hazai pályán minden mérkőzésén gólt szerzett, márpedig a 7. találkozó következik most. Ami szintén biztató lehet a hazaiaknak, hogy mindezen mérkőzések közül mindössze 1 vereséget számlálhat a csapat. Egy szó, mint száz a Malmö erős a mostani szezonban, viszont idegenben többször gólt kaptak, ráadásul itt is szenvedtek vereséget egyedül. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a gólváltás bőven reális ezen a mérkőzésen, főleg 1,90-s szorzóért. Úgyhogy erre ajánlok fogadást 2,5 egységes besorolással!

Helsingborg – Malmö (17:30)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: