b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Hammarby – Malmö – 15:00

Az odavágón 3-2-re tudott nyerni a svéd csapat! (Fotó: Getty Images)

A mai nap folyamán két prémium tartalom kerül publikálásra. Az első esetben egy svéd bajnoki került kielemzésre.


A svéd bajnokság a hajrájához ért ahol lényegében négy csapat is esélyes lehet a bajnoki cím elnyerésére. A mai mérkőzésen a bajnokság harmadik helyezettje fogadja a jelenlegi éllovast és könnyen lehet, hogy ma mindkettejük helyezése veszélybe kerül, hiszen az AIK Stockholm egy könnyű ellenfél ellen lép pályára, akik ellen kötelező lenne nekik a pontszerzés, míg a Djurgarden felkészülhet akár a trónfosztásra. Ami egyértelmű, hogy a liga legeredményesebb csapata lesz hazai színekben, hiszen a Hammarby immáron 67 gólt szerzett, ami toronymagasan a legjobb teljesítménynek számít a ligában. A másik oldalon, viszont a liga legjobb védelme lesz látható. Ezért komoly fenntartásokkal kezelem a mérkőzést.

A várható gólszámadatok alapján 2,41, ill .1,72 a két csapat mutatója.

Képes lesz ma is begyűjteni a három pontot a Malmö? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy ilyen kiélezett helyzetben felesleges a kimenetelekben keresgetni, ám ilyen kaliberű támadósorok mérkőzésén leginkább a gólokban lehet érték. A két együttes egymás elleni eredményei igencsak beszédesek és ugyan a Malmö ritkán kapott gólt az elmúlt időszakban annyi szent, hogy a mostani Hammarby offenzíva nagyon erős. Legutóbb az AIK és a Djurgarden duónak is két-két gólt rúgtak, ám a védelmük gyenge és látható, hogy rendre kapnak gólokat is. Úgyhogy bizakodó vagyok és most a gólváltást favorizálom megosztott opcióként. A két együttes az előző mérkőzésein rendre hozta ezt az opciót, úgyhogy remélhetőleg ilyen komoly tét mellett is képesek lesznek remek futballt összehozni. Annyi szent, hogy a 0-0-ra, az-az a pontosztozkodásra nem alapozhat egyik fél sem, hiszen ez akár döntő lehet itt a véghajrában.

Hammarby – Malmö Fogadási Határidő : 15:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: