b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan: Erre fogadunk az AIK-Hacken párharcon!

Hazai pályán egyértelműen esélyes az AIK. (Fotó : Getty Images)

2022-10-19[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Négy forduló van hátra az Allsvenskan idei kiírásából és a szó szoros értelmében őrült hajrára van kilátás!

A Hacken lényegében az egész szezonban parádésan teljesített és nem a véletlen műve, hogy továbbra is több ponttal vezeti a bajnokságot az együttes. Ami viszont elég érdekessé teheti a következő fordulókat, hogy találkozik még a csapat a Malmövel, a városi rivális Göteborggal és ezeken a mérkőzéseken korántsem biztos a vendégek győzelme. Márpedig minden pontra szükségük van, hiszen szorosan mögöttük ott van a tabellán a Hammarby, a Djurgarden, a Kalmar és a mai rivális AIK Stockholm is. A hazaiak ugyan jelenleg csak az ötödik helyen állnak, ám a dobogó második helyezettje és köztük mindössze két pont a különbség. Egyszóval minden esélye adott arra a hazaiaknak, hogy odaérjenek a dobogó valamelyik fokára. Alapvetően már csak ez a tény is megalapozhat egy kiváló mérkőzést, de a csapatok idei teljesítményét látva egyértelműen kijelenthető, hogy a mai “környezetben” teljesítenek a legjobban. A hiányzók esetében mindkét oldalon van pár játékos aki nem bevethető, de gyakorlatilag így is a legerősebb kezdők vonulhatnak ki a gyepre!

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

AIK Stockholm - HackenFogadási határidő: 19:00

Nem lesz ez a mai egy sétagalopp a Hacken számára és mivel a hazaiaknak leginkább a győzelem lenne elfogadható, így tőlük várnánk a kezdeményezőbb játékot. A felállásban igazából kódolva vannak a gólok, hiszen mindkét fél a mai felállásában elég gólerősnek mondható, ráadásul a Hacken idegenben elég sűrűn kap legalább egy gólt! A felek az idei kiírásban többször is összemérték már az erejüket és ezeken a mérkőzéseken kivétel nélkül “zöldült” a gólváltás, mint opció. Úgyhogy mi nem is nagyon akarunk itt nagyon belebonyolódni a fogadásokba és egy sablontippet küldünk “csatába”. A fogadásunk tehát a gólváltásra vonatkozik. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.53

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: