b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan: Egy újabb győzelem előtt a listavezető?!

Fantasztikus formában a Hacken! (Fotó: Getty Images)

2022-08-27270

19 forduló után két ponttal vezeti a bajnokságot a Hacken és a 20. fordulóban a 13. helyezett Varnamo csapatával mérkőzik meg a listavezető.

Akár úgy is kezdhetnénk, hogy egyfajta “kötelező” győzelem előtt áll a hazai együttes, de nagy hiba lenne így leírni a Varnamo csapatát. Ugyanis  a vendégek az utóbbi négy fordulóban rendre képesek voltak a pontszerzésre, pedig az ellenfelek között megfordult a Hammarby, Djurgarden, AIK Stockholm és Elfsborg is és ezen csapatok azért masszívan az élmezőnyt erősítik. Persze így sem lesz egyszerű dolga a vendég együttesnek, hiszen a támadósoruk az egyik legkevesebb gólt szerezte a bajnokságban, míg a védelmük az egyik legtöbb gólt kapta. Ez pedig aligha jó előjel a liga leggólerősebb csapatával szemben..

Hacken - VarnamoFogadási határidő: 15:00

Ugyan az újonc Varnamo sok fejtörést okozott az utóbbi hetekben a topcsapatoknak, ettől eltekintve szerintünk a listavezető ellen, ráadásul idegenben nem fognak pontot szerezni. Ettől eltekintve mindenképp egy szoros meccsre számítunk, viszont ne felejtsük el, hogy addig amíg a Hacken csak a hazai bajnokságban szerepel, addig a fentiekben említett Elfsborg, AIK és Djurgarden hármas nemzetközi kupameccseket játszott és így azért esetükben nem élvezett akkora prioritást a hazai bajnokság, mint a nemzetközi szereplés. Tehát ezen eredmények némileg megtévesztőek is lehetnek. A Hacken mérkőzéseit mi több ízen is favorizáltuk már az utóbbi hetekben és az “uborkaszezon” alatt is. Úgyhogy elég jól ismerjük a hazai együttest és ami elmondható róluk, hogy nagyon ritkán fordul az elő a meccseiken, hogy kiszakítják a gólzsákot. Az utóbbi két hétben két 1-0-ás győzelmet értek el, de hazai pályán is a Varnamo stílusú csapatok ellen rendre 2-3 góllal zártak. Kíváncsian várjuk ezt a meccset, de mi arra számítunk, hogy a Hacken ismét vezetést fog szerezni és ezt követően beáll védekezni a csapat, ahogy azt az utóbbi mérkőzésein is tette. Ráadásul egy Varnamo kaliberű védelemmel szemben ezt könnyedén abszolválhatják a hazaiak.

Tipp: Hacken + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: