b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : Djurgarden – Falkenbergs – 19:00

Minden pontra szüksége van a vendégeknek, hogy megtartsák az első helyet a bajnokságban. (Fotó : Getty Images)

A mai napra készített utolsó prémium elemzés egy svéd mérkőzés lenne. A Djurgarden, mint listavezető lép ismét pályára és lényegében továbbra is győzelmi kényszerben vannak, hiszen a Malmö, AIK Stockholm páros szorosan mögöttük helyezkedik el a tabellán.A mérkőzésen láthatóak az erőviszonyok, hiszen a fogadóirodák 1,20-s szorzón kínálják a legtöbb helyen a hazaiak sikerét. Ezt látva nem is nagy csoda az, hogy a hazaiak győzelme reális és várható. A Falkenbergs viszonylag rossz szezont fut, hiszen 4-7-13-s mutatójuk van, ami a tabella utolsó helyei közé rangsorolja a csapatot. Ami szintén pocsék teljesítménynek minősül, hogy idegenben eddig 0-3-9-s mutatójuk van és nem mellesleg 11:35-s gólkülönbségük.

A várható gólszámadatok alapján a 2,87, illetve 0,81 a két csapat mutatója. Ez lényegében egy 3-4 gólos mérkőzésre enged következtetni.

Minden pontra szüksége van a hazaiaknak, hogy megtartsák az első helyet a bajnokságban. Ráadásul ma minden esély adott előttük, hiszen a Falkenbergs még nem nyert idegenben a szezonban! (Fotó : Getty Images)

A hazaiak sikere tehát várható és a legnagyobb kérdés már csak az, hogy hány góllal tudnak nyerni. Az előző fordulóban idegenben is favorizáltam a sikerüket és akkor egy öt gólos mérkőzésen zártak a Sundsvall otthonában. Mivel a vendégek védelme nem a legjobb és a bajnokság legtöbb gólját hozta össze, ezért én egy 2,5 gól feletti opcióra, illetve a hazaiak sikerére ajánlok fogadást. Ezt a legtöbb fogadóirodában meglehet fogadni, úgyhogy nem is húzom tovább a mondanivalóm és bízom abban, hogy a Djurgarden nyer és legalább 3 találat születik a mérkőzésen.

Djurgarden – Falkenbergs Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Djurgarden + 2,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 1,66 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: