b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan: Az első helyért harcol a Hacken!

Fantasztikus formában a Hacken! (Fotó: Getty Images)

2022-09-12242

A svéd bajnokság lassan a hajrájához ér és ennek megfelelően egyre feszültebb a helyzet az Allsvenskan mérkőzésein. A 22. fordulóban a jelenlegi listavezető Djurgarden pontokat veszített, így a hétfői nap pályára lépő és második helyen álló Hacken számára adott a lehetőség, hogy három ponttal átvegye a vezetést a bajnokságban!

A vendégek számára tehát mindenképp jól jönne a pontszerzés, ugyanis a Djurgarden igencsak erős formának örvend, illetve a harmadik helyen még ott van a Hammarby is, akik ugyan az előző három fordulóban pontokat veszítettek, de így is mindössze négy pont a lemaradásuk. Viszont a Hacken játékosai ma nem bizakodhatnak túlzottan, mivel annak a Kalmarnak az otthonába látogatnak, akik 8-1-2-es mérleggel rendelkeznek a Guldfageln Arénában és szinte minden egyes hazai tétmeccsén betalált a csapat! Mindkét oldalon van pár sérült és ennek köszönhetően a Kalmar részéről Israelsson, Kojic, Rhose és Stenmark kényszerül kihagyni a mérkőzést. A Hacken csapatából pedig Abrahamsson, Traore, Trpchevski és Youssef hiányzik.

Kalmar - HackenFogadási határidő: 19:00

Ami tehát egyértelmű, hogy a vendégeknek égető szükségük lenne a pontokra, de a Kalmarnak is jól jönnének a pontok, hiszen a hazaiak akár a legjobb háromba is odaérhetnek, amennyiben képesek egy jobb hajrát kialakítani. A jelenlegi lemaradása az együttesnek a harmadik helyen álló Hammarby csapatával szemben 5 pont, tehát ez a különbség könnyedén ledolgozható a hátralévő fordulókban. Ezen információk birtokában pedig aligha számíthatunk egy egyoldalú mérkőzésre. Noha mindkét csapat képes jól védekezni, sőt a Kalmar hazai pályán, mindössze négy gólt kapott, ettől eltekintve, mi a gólokban látunk ezen a találkozón lehetőséget. Mindkét csapat gólerős a mai felállásban, adott a pontszerzési kényszer is, így egyikük sem állhat be védeni a döntetlent. Márpedig, ha a Hacken képes gólt szerezni, akkor arra a hazai pályán igencsak gólerős Kalmar válaszolni fog, de ugyanez igaz fordítva is, hiszen a Hacken a liga leggólerősebb csapata! Úgyhogy a fogadásunk ismételten a gólváltásra vonatkozik, amit így előzetesen elég esélyesnek tartunk! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: