b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : AIK Stockholm – Kalmar – 15:00

Hazai pályán egyértelműen esélyes az AIK. (Fotó : Getty Images)

A hajnali “gold” elemzések 1-1-s mérleggel zártak és egy olyan találkozón nem jött a megosztott ajánlás, ahol lényegében “kötelező” lett volna. Na de lépjünk is tovább és foglalkozzunk a nap további részével. A svéd bajnokság egyik mérkőzésére ajánlok elsőként fogadást, ahol a bajnokaspiráns AIK fog pályára lépni.


AIK Stockholm – Kalmar I

 

A svéd bajnokaspiráns AIK igencsak jó szezont fut, hiszen 19 fordulót követően 12-4-3-s mérleggel rendelkezik az együttes. Ami egyértelmű, hogy idén is a Malmö, Djurgarden, AIK trió harcol a dobogó helyezéseiért, ám a házigazdák még az európai kupaporondon “menetelnek”. Ami azt illeti az AIK, az EL-ben kiharcolta a továbbjutást a Sheriff Tiraspol ellen és jövőhéten a Celtic lesz az ellenfelük. Egyértelműen nem lesz könnyű dolga a csapatnak, ám nehezen tudom azt elképzelni a mostani találkozón, hogy ne szerezzen pontot az AIK.

A várható gólszámadatok alapján 2,01 és 0,63 a mutatója a két együttesnek, amely szerint az AIK győzelem megalapozott.

Hazai pályán egyértelműen esélyes az AIK. (Fotó : Getty Images)

A két csapat között egyértelműen van különbség és egyedül annyi befolyásolhatja a találkozót, hogy milyen kezdőt küld a pályára V. Mihailov, a hazaiak trénere. A házigazda honlapján több videó és információ is megtalálható a mérkőzéssel kapcsolatban és ezekből az adatokból egyértelmű, hogy az AIK szeretné minél hamarabb letudni ezt a mérkőzést. Az edzői nyilatkozat alapján kevés ember kap pihenőt és fontos a csapat számára a 3 pont megszerzése. Mindenképp szeretnék eldönteni és irányítani a mérkőzést ma a hazaiak. Ami biztos, hogy az AIK hazai pályán 7-2-1-s mutatóval rendelkezik, míg a vendégek 1-3-5-s mutatót alakítottak ki ez idő alatt. Véleményem szerint az AIK képes lehet kiharcolni a győzelmet. Egy nehéz meccsre számítok, ám látva azt, hogy a nyilatkozatokban mindenki a győzelmet és a 3 pont megszerzését emelte ki, nehezen tudom azt elképzelni, hogy magas szintű rotáció legyen a hazaiaknál. Az AIK otthon jól szerepel, ráadásul a Kalmar ellen a legtöbbször nyerni is tud a csapat. Összességében tehát egy kevés gólos mérkőzésre számítok, ahol szerintem érvényesülni fog az AIK akarata. Ha a csapat lehozza kapott gól nélkül, akkor szinte biztos a 3 pont, de esetlegesen, ha betalálna a Kalmar, szerintem hazai pályán képes az AIK 2 gólt szerezni. Úgyhogy a hazai győzelemre ajánlok fogadást, amelyre 1,80-s szorzóért egyértelműen megéri fogadni alacsony téttel.

AIK Stockholm – Kalmar (15:00)

Tipp: AIK Stockholm (Játékidő eredménye) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: