b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Allsvenskan : AFC Eskilstuna – Djurgarden

A második prémium elemzés esetében egy svéd bajnokit választottam ki a kínálatból. A 14. fordulót követően a hazaiak továbbra is a leggyengébb teljesítménnyel rendelkeznek, míg a vendégek az élmezőny részét képzik.


I AFC Eskilstuna – Djurgarden I

 

A találkozón talán egyértelműek lehetnek már első ránézésre is az esélyek, hiszen az Eskilstuna 13 mérkőzést követően 1-4-8-s mutatóval rendelkezik és a leggyengébb védekezéssel is. A csapat 13 mérkőzés alatt 23 gólt kapott, míg 9 gólt szerzett. A mai ellenfelük az a Djurgarden lesz, akik az utóbbi 5 fordulóban rendre képesek voltak győzelemmel zárni.

A gólszámadatok alapján 0,72, illetve 1,99 a várható gólszám. Tehát 0-2, 1-2-s eredmény várható a találkozón, ami véleményem szerint bőven reális lehet.

Vajon képesek lesznek a vendégek megszerezni a három pontot? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy az ilyen “kötelező” győzelemnek kikiáltott mérkőzések az egyik legnehezebbek, de véleményem szerint a most formailag bombaformában lévő Djurgarden megbirkózik ezzel a feladattal. Ami szintén fontos tényező, hogy a vendégek keretében nincs hiányzó, tehát a legjobb kezdő tizenegy kerülhet felállásra. Én ezért esélyesnek tartom a vendégek sikerét, amelyre látható, hogy már elindult a szorzó csökkenés. Úgyhogy nem is késlekedek és a vendégek győzelmére ajánlok fogadást még most elfogadható szorzón “B” kategóriába sorolva.

AFC Eskilstuna – Djurgarden (19:00)

Tipp: Djurgarden (Rendes játékidőodds: 1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: