b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

All in csomag megosztás!!

Ahogy többen is olvashattátok, ma több nap után ismét megosztjuk veletek az “All In” csomagunkat! Ez azt jelenti, hogy megosztásra kerül a “Single”, “Nagy szorzós” és az “1×2 GG” csomagunk is. A csomag havi bruttó ára 9.999 Ft! 

Mai “All In” tippjeink:
Single szelvény:

⚽Barcelona – Juventus (21881 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:2,05

Tét:10 egység
Nagy szorzós szelvény:

⚽Bristol Rovers – Oldham (29945 V)

Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
⚽Shrewsbury – Southend (21643 H)
Tipp:Shrewsbury (1X2)
odds:3,69

Tét:5 egység

1x2GG szelvény:

⚽Celtic – Paris SG (24809 05)
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,40

Tét:5 egység
Össztét:20 egység

21733935_1443265335708854_2035313180_o
Mai szelvényeinket már megraktuk! (Bizonyíték, hogy mi nem csak tippeket adunk, hanem meg is tesszük azokat!)

Rövid elemzések:

A “Single” szelvényünk esetében az este talán egyik legnagyobb rangadóját láthatjuk, méghozzá a Barcelona-Juventus kettős párharcára gondoltunk. Ami egyértelmű, hogy a mai találkozót nem úgy kell kezelni, mint egy oda-visszavágós mérkőzést, tehát nem számítanak az idegenbeli gólok, nem számít semmi igazán, csak annyi, hogy nyerjenek a csapatok és minél több pontot birtokoljanak a csoport záráskor. Véleményünk szerint, a “D” jelzésű csoport két továbbjutója lesz a két csapat, hiszen a másik két fél még a csoportban az Olympiakosz és a Sporting csapata lesz. Igaz egyik sem leírható ellenfél, de azért a számok, illetve a játékosok bőven a két “nagy” felé billenti a mérleg nyelvét. Viszont, nem elhanyagolható, hogy melyik pozíciót fogja elfoglalni a két csapat, hiszen aki első az másik csoport második helyezettjét kapja és ez fordítva is igaz, aki második az első helyezett csapatot fog kapni. Ami szintén egyértelmű, hogy a Barcelona nem nyújtja a legjobbját, viszont a kezdeti Real Madrid elleni 5-1es pofon után, helyre állt a csapat, igaz kisebb erejű csapatokat győztek le a bajnokságban, de eddig hibátlanul menetelnek és még gólt sem kaptak. Ugyanez mondható el a Juventusról is, akik a Szuperkupában szintén elvéreztek hatalmas meglepetésre a Lazio ellen, de a bajnokságban eddig veretlenek és szintén vezetik a bajnokságot. Ami szintén egyértelmű, hogy a két csapat közel azonos kerettel rendelkezik, viszont a Juventus védelem nagyon jó, ellentétben a Barcelona védelmével, akik sebezhetőek. Egy biztos, hogy a mai találkozón nem fogunk unatkozni, hiszen Messi újra a régi formájában tündököl és az Espanyol elleni mesterhármasa mára az Olaszoknak jelzés értékű lehet, viszont a Juvet sem írnánk le, hiszen remek támadókkal és középpályával rendelkezik a csapat, akik tétmérkőzéseken szinte mindig betalálnak! Most pedig egy gyengébb és sebezhetőbb Barcelona védelemmel fognak találkozni. Így szerintünk a mérkőzésen várható lesz a gólváltás is, viszont a “tétnélküliség” (csúnyán fogalmazva), illetve az első mérkőzés tétje ma meghozhatja a gólokat a mérkőzésen!

A “nagy szorzós” szelvényünk esetében, két angol mérkőzésre esett a választás, az első a Bristol Rovers – Oldham mérkőzés, ahol a 2,5 gól feletti opciót favorizáltuk. A válasz egyszerű, hiszen elég megnézni a statisztikákat, a két csapat szinte minden találkozóján megszületik a gólváltás, illetve a 2,5 gól feletti opció is. A védelmek sebezhetőek, viszont a támadósorok mattolják az ellenfeleket, így ebből a párharcból ma egy igazi adok-kapok is kialakulhat és bőven benne lehet ma is egy négy , de akár öt gólos találkozó is! A másik találkozón pedig egy kicsit értetlenkedve állunk a szorzó előtt, hiszen a hazaiak remek teljesítményt nyújtanak, mint a bajnokságban, mint hazai pályán. Ezért ma is bizalmat szavazunk számukra, ráadásul ma egy jóval gyengébb formában lévő Southend látogat hozzájuk, akiket utóbbi idők alapján megvernek. Így a hazai pályán nyújtott teljesítmény, illetve a formakülönbségek miatt, mi várjuk a hazai győzelmet!

Az “1x2GG” szelvényünkön pedig, a nyári átigazolási piac legtöbbet költekező csapatára tettük le a voksunkat. Aki nem tudná, a PSG csapatáról beszélünk, akik ilyen kerettel és ilyen támadósorral, vélhetően a Celticet megverik. Igaz nem írnánk le a hazaiakat, viszont Neymar karrierje csúcsára ért és ez az igazolás jót tett neki, Mbappé-t azt hiszem senkinek sem kell leírni és vélhetően, ma a védelmet maga mögött fogja hagyni a gyorsaságával, illetve cseleivel. Így mi nem írnánk le a Celticet főleg hazai pályán, viszont a sztárokkal teletűzdelt Párizsi alakulat, ma győzni szeretne és vélhetően fog is, viszont a hazai pálya ma hozhat legalább egy Celtic gólt. Egy biztos, hogy érdekes párharc lesz, viszont várhatóan Neymarék behúzzák a három pontot!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: