All in csomag megosztás!!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ahogy többen is olvashattátok, ma több nap után ismét megosztjuk veletek az “All In” csomagunkat! Ez azt jelenti, hogy megosztásra kerül a “Single”, “Nagy szorzós” és az “1×2 GG” csomagunk is. A csomag havi bruttó ára 9.999 Ft! 

Mai “All In” tippjeink:
Single szelvény:

⚽Barcelona – Juventus (21881 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:2,05

Tét:10 egység
Nagy szorzós szelvény:

⚽Bristol Rovers – Oldham (29945 V)

Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
⚽Shrewsbury – Southend (21643 H)
Tipp:Shrewsbury (1X2)
odds:3,69

Tét:5 egység

1x2GG szelvény:

⚽Celtic – Paris SG (24809 05)
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:2,40

Tét:5 egység
Össztét:20 egység

21733935_1443265335708854_2035313180_o
Mai szelvényeinket már megraktuk! (Bizonyíték, hogy mi nem csak tippeket adunk, hanem meg is tesszük azokat!)

Rövid elemzések:

A “Single” szelvényünk esetében az este talán egyik legnagyobb rangadóját láthatjuk, méghozzá a Barcelona-Juventus kettős párharcára gondoltunk. Ami egyértelmű, hogy a mai találkozót nem úgy kell kezelni, mint egy oda-visszavágós mérkőzést, tehát nem számítanak az idegenbeli gólok, nem számít semmi igazán, csak annyi, hogy nyerjenek a csapatok és minél több pontot birtokoljanak a csoport záráskor. Véleményünk szerint, a “D” jelzésű csoport két továbbjutója lesz a két csapat, hiszen a másik két fél még a csoportban az Olympiakosz és a Sporting csapata lesz. Igaz egyik sem leírható ellenfél, de azért a számok, illetve a játékosok bőven a két “nagy” felé billenti a mérleg nyelvét. Viszont, nem elhanyagolható, hogy melyik pozíciót fogja elfoglalni a két csapat, hiszen aki első az másik csoport második helyezettjét kapja és ez fordítva is igaz, aki második az első helyezett csapatot fog kapni. Ami szintén egyértelmű, hogy a Barcelona nem nyújtja a legjobbját, viszont a kezdeti Real Madrid elleni 5-1es pofon után, helyre állt a csapat, igaz kisebb erejű csapatokat győztek le a bajnokságban, de eddig hibátlanul menetelnek és még gólt sem kaptak. Ugyanez mondható el a Juventusról is, akik a Szuperkupában szintén elvéreztek hatalmas meglepetésre a Lazio ellen, de a bajnokságban eddig veretlenek és szintén vezetik a bajnokságot. Ami szintén egyértelmű, hogy a két csapat közel azonos kerettel rendelkezik, viszont a Juventus védelem nagyon jó, ellentétben a Barcelona védelmével, akik sebezhetőek. Egy biztos, hogy a mai találkozón nem fogunk unatkozni, hiszen Messi újra a régi formájában tündököl és az Espanyol elleni mesterhármasa mára az Olaszoknak jelzés értékű lehet, viszont a Juvet sem írnánk le, hiszen remek támadókkal és középpályával rendelkezik a csapat, akik tétmérkőzéseken szinte mindig betalálnak! Most pedig egy gyengébb és sebezhetőbb Barcelona védelemmel fognak találkozni. Így szerintünk a mérkőzésen várható lesz a gólváltás is, viszont a “tétnélküliség” (csúnyán fogalmazva), illetve az első mérkőzés tétje ma meghozhatja a gólokat a mérkőzésen!

A “nagy szorzós” szelvényünk esetében, két angol mérkőzésre esett a választás, az első a Bristol Rovers – Oldham mérkőzés, ahol a 2,5 gól feletti opciót favorizáltuk. A válasz egyszerű, hiszen elég megnézni a statisztikákat, a két csapat szinte minden találkozóján megszületik a gólváltás, illetve a 2,5 gól feletti opció is. A védelmek sebezhetőek, viszont a támadósorok mattolják az ellenfeleket, így ebből a párharcból ma egy igazi adok-kapok is kialakulhat és bőven benne lehet ma is egy négy , de akár öt gólos találkozó is! A másik találkozón pedig egy kicsit értetlenkedve állunk a szorzó előtt, hiszen a hazaiak remek teljesítményt nyújtanak, mint a bajnokságban, mint hazai pályán. Ezért ma is bizalmat szavazunk számukra, ráadásul ma egy jóval gyengébb formában lévő Southend látogat hozzájuk, akiket utóbbi idők alapján megvernek. Így a hazai pályán nyújtott teljesítmény, illetve a formakülönbségek miatt, mi várjuk a hazai győzelmet!

Az “1x2GG” szelvényünkön pedig, a nyári átigazolási piac legtöbbet költekező csapatára tettük le a voksunkat. Aki nem tudná, a PSG csapatáról beszélünk, akik ilyen kerettel és ilyen támadósorral, vélhetően a Celticet megverik. Igaz nem írnánk le a hazaiakat, viszont Neymar karrierje csúcsára ért és ez az igazolás jót tett neki, Mbappé-t azt hiszem senkinek sem kell leírni és vélhetően, ma a védelmet maga mögött fogja hagyni a gyorsaságával, illetve cseleivel. Így mi nem írnánk le a Celticet főleg hazai pályán, viszont a sztárokkal teletűzdelt Párizsi alakulat, ma győzni szeretne és vélhetően fog is, viszont a hazai pálya ma hozhat legalább egy Celtic gólt. Egy biztos, hogy érdekes párharc lesz, viszont várhatóan Neymarék behúzzák a három pontot!

Sok sikert!

0