b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

AFC : Sydney FC – Ulsan Hyundai

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik. Elsőként egy AFC Bajnokok Ligája mérkőzéssel kezdenénk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
66 nyertes – 35 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is tud nyerni hazai pályán a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

I Sydney FC – Ulsan Hyundai I

A mérkőzésen a gólváltásban bíznánk. Lényegében az ausztrál csapatokat senkinek sem kell bemutatni és ugyan a Sydney utóbbi időben rendre megússza kapott gól nélkül, most viszont az Ulsan részéről több remek kvalitású játékos is lesz a támadószekcióban. Megvártuk a kezdőket és látva, hogy a vendégek részéről Negao, Diskerud kettős a kezdőben, illetve a hazaiaktól Le Fondre a pályán nem várakozunk és alacsony téttel fogadást ajánlunk a gólváltásra.

A Sydney hazai pályán rendre képes gólt szerezni, de az Ulsan idegenben többször jól szerepel. Igaz számukra most kezdődött a szezon, de az AFC-ben 5-1-s sikerrel nyitottak a perak ellen. A bajnokságban pedig a Suwont verték 2-1-re. 

Izgalmas mérkőzés elé nézünk, a Sydney részéről tehát várnánk legalább egy gólt, míg az Ulsan találatban reménykedünk, hiszen a legjobbak ott vannak a kezdőben.

Sydney FC – Ulsan Hyundai (10:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység

 

0
%d bloggers like this: