b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Zaragoza – Burgos – 10/08 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Mindkét spanyol csapat az előző héten a BL Final8-ban vett részt. A Burgos magabiztos győzelmet aratott az AEK ellen a döntőben, míg a Zaragoza a Dijon-tól kapott ki a bronz meccsen. A vendég csapatnak nem túl sok ideje volt az ünneplésre, de egy ilyen siker úgy gondoljuk extra motivációt fog jelenteni számukra a mai mérkőzésen. Mivel a találkozót nézők nélkül fogják rendezni, így a hazai pálya előnyét nem élvezheti a Zaragoza. A csapatok előző mérkőzésein mutatott statisztikák alapján jobb mutatókkal rendelkezik a Burgos, így este az ő győzelmüket várjuk.

📊 Ajánlott predikció: 
Burgos (Győztes)

odds: 
2.00 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: