b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Tenerife – Zaragoza – 09/21 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

A mérkőzésen vállalunk némi kockázatot, ugyanis az első fordulóra ajánlunk fogadást. A csapatok felkészülési mérkőzéseiből, illetve a Tenerife BL , Szuper Kupa mérkőzéseiből levonhattuk a következtetéseket. A mostani line viszonylag jól van meghatározva, ám a csapatok legutóbbi találkozóján is 200 pont született. A csapatok weboldalait, illetve közösségi felületeit megtekintettük és mindkét oldalon a legjobb játékosokra számíthatunk. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy ezt a 158.5 pontos line-t átlépjék a felek, úgyhogy a fogadásunk egy over opcióra vonatkozna.

📊 Ajánlott predikció: 
158.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: