b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Real Madrid – Barcelona

Real Madrid's Mexican center Gustavo Ayon, Real Madrid's US forward Trey Thompkins and Real Madrid's US center Anthony Randolph react during the Euroleague Final Four finals basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Dogus Istanbul at The Stark Arena in Belgrade on May 20, 2018. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP) (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

A francia kosárlabdamérkőzést követően, egy spanyol rangadóval készültem. A Real Madrid – Barcelona mérkőzik meg egymással a bajnokság fináléjában. Ahogy várni is lehetett a két legjobb spanyol együttes találkozik egymással!


I Real Madrid – Barcelona I

 

A döntő igencsak izgalmas párosításnak ígérkezik, hiszen két remek együttes találkozik egymással. A másik szintén érdekes tényező, hogy magyar résztvevője is van ennek a rangadónak, méghozzá Hanga Ádám, aki a Barcelona játékosa. A mai mérkőzésen egyértelmű esélyes a Real Madrid, viszont véleményem szerint nincs ekkora különbség a csapatok között és ezt a statisztikai adatok is alátámasztották számomra.

A szimulációs adatok alapján 82-76 a várható eredmény. Amely alapján egyértelmű, hogy szoros mérkőzésre van most kilátás. A Real Madrid ugyan favorit, viszont a fogadóirodák kissé túloznak ezzel az alacsony szorzóval, főleg úgy, hogy a szezon során a Barcelona többször nyert már a Real Madrid ellen.

A Real Madridot óriási favoritként kezelik ma a fogadóirodák, vélhetően az első mérkőzés adataiból indulnak ki, ami véleményem szerint óriási hiba. Az első találkozót 20 ponttal nyerte meg a hazai csapat, ma viszont szorosabb mérkőzésre számítok! (Fotó : ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Ami azt illeti, az előző mérkőzésen ugyan 20 ponttal nyert a hazai csapat, viszont kiemelném, hogy a Barcelona az utolsó negyedben már tartalékkerettel játszott és úgymond pihentették a legjobbakat. A Real ezzel ellentétben végig padlógázon hajtott, hiába volt számukra már meg a győzelem. Ez ma visszaüthet és ugyan hazai pályán játszanak, azt nem felejthetem el, hogy legutóbb a bajnokságban 6 ponttal nyert a Barcelona, vagy épp a kupában is a katalánok húzták be a döntőt. Egy szó, mint száz nem érzek ekkora különbséget a két csapat között. Az előző mérkőzésen a Realnak minden összejött, ma viszont más lehet a mérkőzést. Az eltolt szorzóknak hála pedig, az underdog Barcelonában bízok és remélem, hogy nem kapnak ki 10 pontnál többel.

Real Madrid – Barcelona (21:00)
Tipp: Barcelona +10,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: