ACB : Real Madrid – Barcelona

A francia kosárlabdamérkőzést követően, egy spanyol rangadóval készültem. A Real Madrid – Barcelona mérkőzik meg egymással a bajnokság fináléjában. Ahogy várni is lehetett a két legjobb spanyol együttes találkozik egymással!


I Real Madrid – Barcelona I

 

A döntő igencsak izgalmas párosításnak ígérkezik, hiszen két remek együttes találkozik egymással. A másik szintén érdekes tényező, hogy magyar résztvevője is van ennek a rangadónak, méghozzá Hanga Ádám, aki a Barcelona játékosa. A mai mérkőzésen egyértelmű esélyes a Real Madrid, viszont véleményem szerint nincs ekkora különbség a csapatok között és ezt a statisztikai adatok is alátámasztották számomra.

A szimulációs adatok alapján 82-76 a várható eredmény. Amely alapján egyértelmű, hogy szoros mérkőzésre van most kilátás. A Real Madrid ugyan favorit, viszont a fogadóirodák kissé túloznak ezzel az alacsony szorzóval, főleg úgy, hogy a szezon során a Barcelona többször nyert már a Real Madrid ellen.

A Real Madridot óriási favoritként kezelik ma a fogadóirodák, vélhetően az első mérkőzés adataiból indulnak ki, ami véleményem szerint óriási hiba. Az első találkozót 20 ponttal nyerte meg a hazai csapat, ma viszont szorosabb mérkőzésre számítok! (Fotó : ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Ami azt illeti, az előző mérkőzésen ugyan 20 ponttal nyert a hazai csapat, viszont kiemelném, hogy a Barcelona az utolsó negyedben már tartalékkerettel játszott és úgymond pihentették a legjobbakat. A Real ezzel ellentétben végig padlógázon hajtott, hiába volt számukra már meg a győzelem. Ez ma visszaüthet és ugyan hazai pályán játszanak, azt nem felejthetem el, hogy legutóbb a bajnokságban 6 ponttal nyert a Barcelona, vagy épp a kupában is a katalánok húzták be a döntőt. Egy szó, mint száz nem érzek ekkora különbséget a két csapat között. Az előző mérkőzésen a Realnak minden összejött, ma viszont más lehet a mérkőzést. Az eltolt szorzóknak hála pedig, az underdog Barcelonában bízok és remélem, hogy nem kapnak ki 10 pontnál többel.

Real Madrid – Barcelona (21:00)
Tipp: Barcelona +10,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,62 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588