b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Murcia – Tenerife – 09/26 17:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 17:00

Hat napon belül immáron a harmadik meccset kényszerülnek lejátszani a felek, ami némileg befolyásolhatja a tippünket. Ám ezt leszámítva ez a párosítás rendkívül szoros csörtéket szokott összehozni és a most látott 155.5-ös line-t szinte minden egymás elleni mérkőzésén megugrották a csapatok az előző évek eredményeit tekintve. A Tenerife mindkét meccsét megnyerte , ráadásul a BL-ben is kiharcolta a továbbjutást a csapat. A Murcia ezzel ellentétben az első meccsen gyengélkedett, majd a Estudiantes-t 93-80-as eredménnyel verték meg. Mindkét csapat előző mérkőzésén magabiztos fölénnyel nyert, így láthattuk, hogy a legjobb játékosok pihentek is, ami ma számunkra kapóra jöhet. Egy szó, mint száz a felek legutóbbi mérkőzéseit tekintve 163 pontos átlagot alakítottak ki, a fogadásunk tehét a 155.5 pont feletti opcióra vonatkozik, amit alacsony téttel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
155.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: