ACB : Barcelona – Real Madrid

Az előző mérkőzésen sikerült profitálnunk, hála a fogadóirodák eltolt szorzóinak. Ma már jól lőtték be a szorzókat és ennek megfelelően megpróbálok élni ismét a kínálkozó lehetőségekkel.


I Barcelona – Real Madrid I

 

Az előző találkozón igencsak bizakodó voltam, hiszen már az előzetes statisztikák alapján is szoros párharcra lehetett számítani a második mérkőzésen. Az összecsapást a katalán együttes végig uralta, majd valami oknál fogva az utolsó percet úgy eltolták, ahogy azt ritkán láttam eddigi sportfogadói pályafutásom során. A Barcelona 6 pontos előnyről kapott ki a házigazda Real Madridtól és 81-80-al zártak a felek. Ami biztos, hogy engem Hanga Ádámék meggyőztek az előző fordulóban és ma tényleg mindent egy lapra kell feltenniük és lényegében hazai pályán nem sokak tudták eddig megnehezíteni a katalánok dolgát.

A statisztikai adatok alapján 82-77-s eredményre van kilátás, amely véleményem szerint reális lehet. A két csapat közt nüansznyik vannak, viszont ma ténylegesen mindent fel kell áldoznia a hazai csapatnak a győzelemért. A 2018/2019-s idényben eddig kétszer találkoztak a jelen felállásban a csapatok és mindkétszer Barcelona siker született.

Véleményem szerint a 3. mérkőzést a Real Madrid el fogja bukni. (Fotó :ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Egy szó, mint száz ma a legjobb katalán csapat állhat fel a pályára, amely döntőn befolyásolhatja a mérkőzést. A Barcelona szurkolótábora fantasztikus és ma minden szüksége lesz a csapatnak arra a bizonyos biztatásra. Egy szó, mint száz én igencsak bizakodó vagyok és szerintem most a Real a 3. mérkőzést el fogja bukni. Egy az, a Barcelona számára nincs több lehetőség, illetve hazai pályán játszanak. A másik pedig, hogy a hazai publikum előtt alig szenvedtek verséget az egész szezon során. Úgyhogy a hazai győzelemre ajánlok fogadást, amelyet érdemes mihamarabb megrakni, hiszen 1,83-ról 1,66-ra esett a szorzó reggel óta!

Barcelona – Real Madrid (21:00)
Tipp: Barcelona (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588