b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Barcelona – Real Madrid

Real Madrid's Mexican center Gustavo Ayon, Real Madrid's US forward Trey Thompkins and Real Madrid's US center Anthony Randolph react during the Euroleague Final Four finals basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Dogus Istanbul at The Stark Arena in Belgrade on May 20, 2018. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP) (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Az előző mérkőzésen sikerült profitálnunk, hála a fogadóirodák eltolt szorzóinak. Ma már jól lőtték be a szorzókat és ennek megfelelően megpróbálok élni ismét a kínálkozó lehetőségekkel.


I Barcelona – Real Madrid I

 

Az előző találkozón igencsak bizakodó voltam, hiszen már az előzetes statisztikák alapján is szoros párharcra lehetett számítani a második mérkőzésen. Az összecsapást a katalán együttes végig uralta, majd valami oknál fogva az utolsó percet úgy eltolták, ahogy azt ritkán láttam eddigi sportfogadói pályafutásom során. A Barcelona 6 pontos előnyről kapott ki a házigazda Real Madridtól és 81-80-al zártak a felek. Ami biztos, hogy engem Hanga Ádámék meggyőztek az előző fordulóban és ma tényleg mindent egy lapra kell feltenniük és lényegében hazai pályán nem sokak tudták eddig megnehezíteni a katalánok dolgát.

A statisztikai adatok alapján 82-77-s eredményre van kilátás, amely véleményem szerint reális lehet. A két csapat közt nüansznyik vannak, viszont ma ténylegesen mindent fel kell áldoznia a hazai csapatnak a győzelemért. A 2018/2019-s idényben eddig kétszer találkoztak a jelen felállásban a csapatok és mindkétszer Barcelona siker született.

Véleményem szerint a 3. mérkőzést a Real Madrid el fogja bukni. (Fotó :ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Egy szó, mint száz ma a legjobb katalán csapat állhat fel a pályára, amely döntőn befolyásolhatja a mérkőzést. A Barcelona szurkolótábora fantasztikus és ma minden szüksége lesz a csapatnak arra a bizonyos biztatásra. Egy szó, mint száz én igencsak bizakodó vagyok és szerintem most a Real a 3. mérkőzést el fogja bukni. Egy az, a Barcelona számára nincs több lehetőség, illetve hazai pályán játszanak. A másik pedig, hogy a hazai publikum előtt alig szenvedtek verséget az egész szezon során. Úgyhogy a hazai győzelemre ajánlok fogadást, amelyet érdemes mihamarabb megrakni, hiszen 1,83-ról 1,66-ra esett a szorzó reggel óta!

Barcelona – Real Madrid (21:00)
Tipp: Barcelona (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: