b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Barcelona – Real Madrid

Real Madrid's Mexican center Gustavo Ayon, Real Madrid's US forward Trey Thompkins and Real Madrid's US center Anthony Randolph react during the Euroleague Final Four finals basketball match between Real Madrid and Fenerbahce Dogus Istanbul at The Stark Arena in Belgrade on May 20, 2018. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP) (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Az előző két mérkőzésen sikerült profitálnunk, hála a fogadóirodák eltolt szorzóinak. Ma is jól lőtték be a szorzókat és ennek megfelelően megpróbálok élni ismét a kínálkozó lehetőségekkel.


I Barcelona – Real Madrid I

 

Az előző két találkozón igencsak bizakodó voltam, hiszen már az előzetes statisztikák alapján is szoros párharcra lehetett számítani a második és a harmadik mérkőzésen is. Az utóbbi két mérkőzésen 1-1 pontos előnnyel zártak a csapatok és ténylegesen az utolsó másodpercekig kiélezett mérkőzéseket láthattunk. Ma már nagyobb előnyre számítok a csapatoktól és kimenetelekben most nem is akarok keresgélni. Annyi biztos, hogy minden egyes mérkőzésről elmondható az, hogy a csapatoknak van egy-egy gyengébb sorozata, azt követően pedig egy jobb szériája a mérkőzéseken. Tehát igazi hullámvasút a teljesítményük egymás ellen.

A statisztikai adatok alapján 78-76-s eredményre van kilátás, amely véleményem szerint reális lehet. A két csapat közt nüansznyik vannak, viszont ma ténylegesen mindent fel kell áldoznia a hazai csapatnak a győzelemért. A 2018/2019-s idényben eddig háromszor találkoztak a jelen felállásban a csapatok és mindháromszor Barcelona siker született.

Véleményem szerint a 4. mérkőzésen is ki-ki mérkőzésre van kilátás, ahol benne van az ismételt katalán siker, de most az összesített pontokban láttam fantáziát. (Fotó :ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Előző találkozón a szimpla Barcelona sikerre ajánlottam fogadást és nagy nehezen sikerült is nyernünk, most viszont egy under opcióval készültem. A határokat ahogy mondtam is jól jötték be, de nekem ez a 161,5 pontos határ magasnak tűnik. A csapatok a 2018/2019-s szezonban mindössze egy alkalommal zártak ez a határ felett, de akkor is annak volt ez köszönhető, hogy 77:77-s döntetlent értek el. Úgyhogy igencsak bizakodó vagyok én láttam mindhárom mérkőzést itt a döntőben, ami biztos, hogy közel lesz ez a határ, viszont 1,90-s szorzóért megéri egy under opcióra fogadást kötni. A számok törvénye alapján bőven reális ez az opció, szoros is lesz a mérkőzés, amely mindig is önmagában hordozza a hibalehetőségeket, illetve az under opciókat.

Barcelona – Real Madrid (21:00)
Tipp: 161,5 pont alatt (Játék összesített) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: