ACB : Barcelona – Real Madrid

Az előző két mérkőzésen sikerült profitálnunk, hála a fogadóirodák eltolt szorzóinak. Ma is jól lőtték be a szorzókat és ennek megfelelően megpróbálok élni ismét a kínálkozó lehetőségekkel.


I Barcelona – Real Madrid I

 

Az előző két találkozón igencsak bizakodó voltam, hiszen már az előzetes statisztikák alapján is szoros párharcra lehetett számítani a második és a harmadik mérkőzésen is. Az utóbbi két mérkőzésen 1-1 pontos előnnyel zártak a csapatok és ténylegesen az utolsó másodpercekig kiélezett mérkőzéseket láthattunk. Ma már nagyobb előnyre számítok a csapatoktól és kimenetelekben most nem is akarok keresgélni. Annyi biztos, hogy minden egyes mérkőzésről elmondható az, hogy a csapatoknak van egy-egy gyengébb sorozata, azt követően pedig egy jobb szériája a mérkőzéseken. Tehát igazi hullámvasút a teljesítményük egymás ellen.

A statisztikai adatok alapján 78-76-s eredményre van kilátás, amely véleményem szerint reális lehet. A két csapat közt nüansznyik vannak, viszont ma ténylegesen mindent fel kell áldoznia a hazai csapatnak a győzelemért. A 2018/2019-s idényben eddig háromszor találkoztak a jelen felállásban a csapatok és mindháromszor Barcelona siker született.

Véleményem szerint a 4. mérkőzésen is ki-ki mérkőzésre van kilátás, ahol benne van az ismételt katalán siker, de most az összesített pontokban láttam fantáziát. (Fotó :ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

Előző találkozón a szimpla Barcelona sikerre ajánlottam fogadást és nagy nehezen sikerült is nyernünk, most viszont egy under opcióval készültem. A határokat ahogy mondtam is jól jötték be, de nekem ez a 161,5 pontos határ magasnak tűnik. A csapatok a 2018/2019-s szezonban mindössze egy alkalommal zártak ez a határ felett, de akkor is annak volt ez köszönhető, hogy 77:77-s döntetlent értek el. Úgyhogy igencsak bizakodó vagyok én láttam mindhárom mérkőzést itt a döntőben, ami biztos, hogy közel lesz ez a határ, viszont 1,90-s szorzóért megéri egy under opcióra fogadást kötni. A számok törvénye alapján bőven reális ez az opció, szoros is lesz a mérkőzés, amely mindig is önmagában hordozza a hibalehetőségeket, illetve az under opciókat.

Barcelona – Real Madrid (21:00)
Tipp: 161,5 pont alatt (Játék összesített) odds: 1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588