b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Barcelona – Baskonia – 06/30 20:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A Barcelona – Baskonia meccs több szempontból is érdekes lehet, de az mindenképp furcsa, hogy ekkora különbséget várnak a fogadóirodák a felek között. Hanga Ádám a régi csapata ellen léphet pályára a döntőben és a felek múltját eltekintve nem sűrűn alakult ki 7 vagy nagyobb pontarányú győzelem a párosításokon a Barcelona javára. Ebben mindenképp van érték és véleményem szerint ma szoros mérkőzés szemtanúi leszünk.

Barcelona – Baskonia Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Baskonia +7,5 (Pont hendikep) 1.76 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: