b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

ACB : Andorra – Joventut – 10/03 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Az Andorra előző bajnoki meccsére kötött fogadásunkkor láthattuk, hogy a csapat milyen hullámzó teljesítményt nyújtott a mérkőzésen végig. A Joventut előző bajnoki mérkőzésén csúnya vereségbe szaladt bele a Madrid ellen. Hétközben mindkét csapat játszott mérkőzést az Eurocup-ba, ahol az Andorra vereséggel indította a szezont, a Joventut pedig magabiztos utolsó negyed után három pontos győzelmet ért el a Partizan ellen. Az idei évben három alkalommal találkoztak a felek. Mindegyik mérkőzés nagyon szoros volt és öt ponton belül voltak a csapatok. Az előző szezonhoz képest tovább erősödött a Joventut kerete, így úgy gondoljuk, hogy “zöldülni” fog az ajánlott hendikep.

📊 Ajánlott predikció: 
Joventut +5.5 (Hendikep)

odds: 
1.71 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: