Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

„A sportfogadás abszolút hosszútávú dolog” – előfizetői interjú

A mai interjúalanyunk K. Pál, aki több, mint 1.5 éve csatlakozott a szolgáltatásunkhoz és leírta, hogy mit is tapasztalt meg az előfizetése során..

Szolgáltatásunkról

Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk rövid- és hosszabb távon is profitábilis szolgáltatásként működni. Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 100 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! Mivel szeretünk az előfizetői igényeknek megfelelni, így összességében négy különböző előfizetés közül választhatsz kedved szerint. A szolgáltatásainkban rendszerint többféle sport is szerepet kap. Így az elemzéseink labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz, amerikai futball, kézilabda, darts, futsal, e-sport és további sportokból is készülhetnek. A legtöbb elemzés természetesen a labdarúgás kínálatból érkezik, hiszen a várható gólszám előrejelzéseinknek köszönhetően, még pontosabb képet kapunk az aktuális kínálat mérkőzéseinek kimeneteleivel kapcsolatosan. Hadd mutassuk be neked a szolgáltatásainkat! Részletes tájékoztatóért kattints a lenti gombra!

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

Pali: Ha jól emlékszem, akkor a facebookon találtam rá a szolgáltatásra. Több helyen megfordultam már kisebb nagyobb sikerekkel, kudarcokkal. Keresgéltem egy olyan opciót ami hosszútávon kifizetődő és korrekt. Ekkor jött szembe a B&W. Kicsit utánanéztem és tetszett amit láttam. Láttam, hogy nyíltan fel van vállalva az esetleges vesztes tipp is és ez tetszett. Gondoltam adok egy esélyt. Ennek már több mint egy éve és nem bántam meg.

Igen, ahogy látom 2020. decembere óta a prémium és prémium “gold” szolgáltatás aktív előfizetője vagy! Köszönjük a töretlen bizalmat! Ez idő alatt milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással kapcsolatosan?

Pali: Amit az elmúlt több mint 1 évben tapasztaltam és megtanultam az az, hogy a sportfogadás abszolút hosszútávú dolog. Mindig vannak dombok és völgyek. Ezeket a hullámzásokat és a bank megfelelő kezelését meg kell tanulni. Ebben sok segítséget kaptam, mind a szolgáltatástól mind pedig a fogadótársaktól. A legfontosabb lecke a kitartás, mely nélkül ezt nem lehet csinálni, mert ez nem az egyik napról a másikra működik. Egy másik fontos dolog, hogy egy nagyon jó, egymást segítő társaság alakult ki. Közösen éljük meg a sikereket és a nehezebb időszakokat is, folyamatosan bíztatva egymást. Minden fogadással kapcsolatos kérdésemre kapok segítséget akár a csoportban, akár Janitól is. A negatív szériát is simán felvállalja és optimizmussal és lendülettel megyünk tovább a céljaink és a nyertes fogadások felé.

Ez egy igencsak részletes válasz volt, köszönjük! 

Neked, mi a véleményed a b&wtips árazásáról? Reálisnak tartod a látott havi és éves díjakat?

Pali: Több helyen megfordultam már a sportfogadó pályafutásom alatt, de azt tudom mondani, hogy teljesen reálisak az egyes csomagok árai. Találni a piacon olcsóbbat, de sokkal drágábbat is. Mindenki számára megfizethető, aki a sportfogadással akar foglalkozni. Szerintem jó egyensúlyban van az ár érték arány ahhoz, hogy az előfizetők profitot tudjanak realizálni az előfizetés mellett.

Sokak számára leginkább ez a kérdés lehet érdekes. A csatlakozás óta elégedett vagy az elért profitoddal?

Pali: Abszolút elégedett vagyok. A tavalyi eredmények nagyon szépen termeltek. Az év végén személyes okok miatt ki kellett vennem a tőkém egy részét és újra kezdeni az építkezést. Az év eleji rosszabb időszak ellenére nem aggódom a befektetésem miatt. Bízom Janiban és a tippekben, hogy az idei év is szépen ki fog kerekedni a végére. Egy fontos dolog van, a türelem. Tudom, hogy meg lesz az eredménye.

Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

Pali: A legfontosabb a jó bankroll management. Ha az nincs, akkor pillanatok alatt el lehet nagyon sok pénzt veszteni. A jól kezelt bank sokáig kihúzza, ha netalántán negatív széria alakulna ki. A másik, bizzanak a tippadóban és ne veszítsék el a hitüket. Legyenek a lehetőséghez mérten aktívak a chaten, mert jó hangulatot tud adni egy-egy meccsnek a közös szurkolás és nem mellesleg jó kis tippeket lehet ott is elcsípni

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

Pali: Úgy gondolom nem igazán van olyan amin javítanék. A szolgáltatás kínálatába mindenki megtalálja a neki való fogadási típust. Ami esetleg lehetne, előfizetésektől függetlenül, hogy buliból 1 egységgel elkezdeni egy görgetést, mondjuk 3-4 lépcsővel. Szerintem sokan örülnének neki. Jobb rálátásokkal rendelkezel, mint mi az előfizetők többsége.

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: